Ivana S.

Ivana S.

Odpovedá do 15 hodín, na 70% správ
70% 15 hod

Ivana S.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Ahojte :-) som absolventka nemeckého bilingválneho gymnázia. Mám štátnu skúšku na úrovni C1 a nemeckú maturitnú skúšku (rovnakú, ako nemci). Doučujem nemčinu od A1 po B2 už niekoľko rokov cez skype aj osobne.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Lukas Z.

Lukas Z.

Neoverená referencia

Ivku odporúčam, pretože ma niekoľko predností, okrem toho že nemčinu ovláda veľmi dobre, tak ju vie aj vysvetliť, precvičiť a naučiť, a okrem toho je vidieť že doučovanie nieje pre ňu len práca, ale že ju to aj naozaj baví, páči sa mi jej individuálny prístup ktorý je na mňa ako ušitý, páčia sa mi jej kreatívne nápady pri učení, a to že presne vie čo potrebujem zlepšiť, a ako to dosiahnuť, jej hodiny majú nadväznosť, a keď niečo zabudnem, tak mi to znovu vysvetlí a ďalšiu hodinu sa znova uistí či to viem. Hodiny s ňou sú pre mňa príjemnou aktivitou, a som rád že som ju ako lektorku našiel

Emma P.

Emma P.

Neoverená referencia

Ivanka ako doučovateľka je výborná. Je veľmi ochotná, ústretová, trpezlivá, snaží sa robiť každú hodinu zaujímavú, má skvelý prístup k žiakom. Vždy sa teším na hodinu s ňou. Taktiež dokáže urobiť z úplného začiatočníka v nemeckom jazyku človeka, ktorý rozumie aj tažším článkom či príbehom.