Alina P.

Alina P.

Responds within 13 hrs, to 30% of messages
30% 13 hr
Accepts new students

Alina P.

Accepts new students
  • Offers online lessons
  • From  20 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 20 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Zdravím! :) Volám sa Alina, vyštudovala som prekladateľstvo a tlmočníctvo v Prešove (RU-UA). Bývam v Košiciach, mam znalosti a priestory (pri Auparku) na doučovanie. Vedomosti sa snažím podávať záživným spôsobom :)

Lesson types

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

References (6)

+ add reference
Lucia K.

Lucia K.

Unverified reference

Fantasticka pani doucovatelka, syn si ju velmi pochvaluje. Odporucam🔝🔝🔝👍👍👍

Karol B.

Karol B.

Unverified reference

Môj syn má vďaka Aline na bilingválnom gymnáziu z ruského jazyky jedničky, napriek tomu, že ako športovec nie je na každej vyučovacej hodine. neskúšali sme iného doučovateľa na ruský jazyk, ale ani nemáme dôvod - s Alinou sme veľmi spokojní.

Karol B.

Karol B.

Unverified reference

Alina doučuje môjho 13. ročného syna , navštevujceho bilingválne gymnázium. Vlani mal na konci roka jedničku a zatiaľ sa mu aj tohto roku v prvom polroku darí zbierať samé jednotky. Má individuálny študijný plán, nakoľko chýba v škole na mnohých hodinách kvôli športu, ale vďaka Aline ho Ruský jazyk nestresuje a učí sa ho aj sám s nadšením a zápalom.

Kristína Š.

Kristína Š.

Unverified reference

So slečnou Alinou som bola veľmi spokojná. Je výborná a milá doučovateľka. Pomáhala mi s prácou na ruský jazyk, ktorá dopadla bez chyby. Určite ju vrelo odporúčam.

Tomas K.

Tomas K.

Unverified reference

Alina ma uci ukrajinsky jazyk 2x tyzdenne uz treti mesiac. Vzdy je pripravena na hodinu. Nejdeme len podla ucebnice, ale obcas mame aj "tvorive" hodiny, kde sa snazime rozpravat mimo predpisane ucivo. Za mna uplna spokojnost. Cize, odporucam.