Daniela C.

RNDr. Daniela C.

Responds within 15 hrs, to 90% of messages
90% 15 hr
Accepts new students

Daniela C.

Accepts new students

Viac ako 25 ročná skúsenosť s prípravou na medicínu s rozmanitou praxou aj na SŠ, aj na VŠ

Price From 17 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Vyštudovaná Prírodovedecká fakulta UK , odbor chémia,geológia, 35 ročná prax výučby na Gymnáziu, fakultná učiteľka, garant pre CHO pre bratislavský kraj, metodička pre výučbu chémie aj geológie, kedysi vrcholový šport, gitara, klavír, spev, táborák Pracovala som na recenzii otázok na prijímačky na medicínu

Lesson types

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Viktória V.

Viktória V.

Unverified reference

S lekciami som spokojná. Oceňujem priateľský prístup a dobré vysvetlenie látky.

Karin V.

Karin V.

Unverified reference

Určite odporúčam. Pani má veľmi milý a priateľský prístup. Je ochotná vysvetliť jednu vec pokojne aj 10x. Človek nemá pocit že by niečo nevedel a nehanbí sa opýtať. Učivo vysvetľuje jasne a zrozumiteľne a vždy sa pýta či jej vysvetleniu študent rozumie. Jej doučovanie má naozaj úroveň.

Answered questions (38)

This tutor has helped to answer these study questions

Daniela C.

Výpočet koncentrácie

Vypočítajte koncentráciu hydroxidu draselného v roztoku, ak v 250 ml jeho roztoku je rozpustených 5 g hydroxidu draselného. Pomoc prosím?

Daniela C.

prijímačky vysoká škola

Ahojte, chcela by som sa opýtať, kedy je najlepšie sa pripravovať na prijímačky na vysokú školu? poprípade, či by ste mi vedeli poradiť nejaké typy na učenie sa. bola by som vám veľmi vďačná. Ďakujem

Daniela C.

Výpočet hmotnosti z koncentrácie

Zdravím, mám problém s týmto SŠ príkladom, prosím o pomoc: Koľko g glukózy treba na prípravu 350 ml roztoku s koncentráciou glukózy 0.25 mol/l M(gluk.)=180.16 g/mol.

Daniela C.

Chémia. Roztoky. Príklad.

Vypočítajte aký objem roztoku možno pripraviť z 0, 31 mol kyseliny dusičnej ak koncentrácia kyseliny v tomto roztoku je 2, 6 mol/dm3.

Daniela C.

Reakcie metánu s brómom

Dobrý deň, chodím do 2. ročníka gymnázia. Chcem sa opýtať ohľadom tejto úlohy, konkrétne ohľadom tých posledných 2och schémach. Ak by mi bol niekto schopný vysvetliť ako sa robia, tak by som bola veľmi vďačná:).