Viera B.

Viera B.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Viera B.

Accepts new students

Doučovanie a konverzácia v nemčine

Price From 14 €
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References Answered questions

Description

Volám sa Viera, bývalá účtovníčka na Slovensku aj v Rakúsku, môj manžel Werner je rodený Nemec, bývalý stavebný technik, 20 rokov sme pracovali v Rakúsku, momentálne sme už na dôchodku. Učíme praktickú nemčinu a hlavne komunikáciu v nemeckom jazyku, aby ste sa vedeli dohovoriť v práci, doma a vo voľnom čase.

Lesson types

Štandardná lekcia

14 € / 60 min

References (19)

+ add reference
Benjamin H.

Benjamin H.

Unverified reference

Ich bin deutscher und lerne bei Viera die slowakische Sprache. Es macht immer sehr viel spaß und ich merke bereits wie sich mein Slowakisch verbessert! Ihre entspannte und lustige Art machen jede Unterrichtsstunde zu einem Vergnügen, vielen Dank!

Tinuša V.

Tinuša V.

Unverified reference

Bola som absolútne spokojná a každému pani Vierku vrelo odporúčam 🙂 keď mi čas dovolí, určite budeme v hodinách pokračovať 🙂 Hodiny boli vždy zaujímavé a veselé 😂

Elena G.

Elena G.

Unverified reference

Odporúčam každému doučovanie u Vierky a Wernera. Hodiny sú veľmi príjemne a plne zábavy. Vždy vedia ochotne vysvetliť ak niečomu nie je rozumiet, pri komunikácii s Wernerom človek stratí všetky bariéry zo strachu rozprávania po nemecky a teší sa na ďalšie hodiny.

Ivan H.

Ivan H.

Unverified reference

S hodinami nemčiny som zatiaľ veľmi spokojný. Super pre mňa je že môžem hovoriť s rodeným Nemcom. Hodiny sú veľmi príjemné a neviazané. Majú kopec materiálov s rôznymi témami ktoré môžme preberať a aj s gramatikou. Odporúčam vyskúšať.

Adam V.

Adam V.

Unverified reference

Ja som maximálne spokojný, neviem čo viac k tomu dodať :)

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Viera B.

Prosim poraďte mi

Pracujem v Rakúsku a vždy pri odchode som sa stretla s pozdravmi ako Tschüs, Auf Wiedersehen… a takéto . Ale , prvý krát som sa stretla s pozdravom (neviem ako sa to píše správne ,,pfiti,, sa to vyslovuje . Vie mi niekto vysvetlit čo to znamená v preklade, pri kom to môžem povedať a hlavne ako to…