Andrea O.

Andrea O.

Responds within 9 hrs, to 100% of messages
100% 9 hr
Accepts new students

Andrea O.

Accepts new students

Doučovanie anglického jazyka

  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Dobrý deň,

som študentkou posledného ročníka práva na UCL v Londýne. Keďže moje štúdium obsahuje veľa písania esejí a taktiež prezentácie, dokážem poradiť v oblasti gramatiky a konverzácie. Okrem môjho štúdia som absolvovala stáž v medzinárodnej právnickej firme, kde som okrem iného pracovala na prekladoch a úprave zmlúv a vďaka mojim skúsenostiam s firmami v Londýne viem poradiť aj ohľadom profesionálnej angličtiny, primárne v právnej/ekonomickej oblasti.

Pred univerzitným štúdiom som absolvovala IELTS skúšku, kde som získala C1 certifikáciu. Taktiež som už pracovala aj s CAE materiálmi a absolvovala som jazykový pobyt v Cambridge. Keďže mám skúsenosti s úspešným hlásením sa na zahraničné univerzity, vrámci hodín rada poradím aj s písaním motivačných listov, či už na univerzitu alebo do zamestnania.

Formu doučovania chcem prispôsobiť každému študentovi na individuálnej báze po úvodnom teste, kde vyhodnotíme slabé stránky na ktorých začneme pracovať. Čo sa času týka viem byť flexibilná a rada vyhoviem aj Vašim požiadavkam ohľadom vecí, ktoré Vás zaujímajú a radi by ste si v nich rozšírili obzory v anglickom jazyku.

Prosím ozvite sa mi a rada zodpoviem Vaše otázky :)

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (1)

+ add reference
Petronela M.

Petronela M.

Unverified reference

Andrea mi veľmi pomohla s prípravou na certifikát a následné príjmacie skúšky na zahraničnú vysokú školu. Na hodinu bola vždy skvele pripravená s viacerými cvičeniami podľa toho čo com potrebovala precvičiť, skvele a zrozumiteľne vysvetlila potrebnú teóriu a okrem všetkého mala ľudský a priateľský prístup čo veľmi oceňujem. Odporúčam všetkým čo sa chcú zdokonaliť v angličtine, potrebujú precvičiť niektoré aspekty svojho prejavu alebo chcú s angličtinou len začať. Ďakujem veľmi pekne! :)