Andrea B.

Andrea B.

Responds within 44 hrs, to 50% of messages
50% 44 hr

Andrea B.

English with Andy/ Español con Andy - efektívne doučovanie za dobrú cenu

Price From 9 €/hr
Preferred times: evenings
Description Lesson types References Answered questions

Description

Aktuálne na materskej dovolenke, zatiaľ nedoučujem :)

Hello everyone! ¡Hola a todos! :)
Volám sa Andrea, mám 28 rokov a rada sa podelím o svoje bohaté znalosti najmä angličtiny, keďže som 9 rokov pracovala a študovala v Londýne a iných mestách. Môžem teda pomôcť s angličtinou na úrovni A1 až po B2, pripraviť vás na Maturitnú skúšku, či na pohovor do vytúženej práce (Business English). Čo sa týka španielčiny, študovala som 3 roky v Londýne a potom som jazyk 2 roky uplatňovala v Madride, teda viem doučiť španielčinu na úrovni A1 až A2. Taktiež umožňujem čisto konverzačné hodiny, kde si môžte precvičiť konverzáciu a trošku zvoľniť od gramatických pravidiel :) S doučovaním mám 2-ročnú skúsenosť a stále na sebe pracujem aby som vám odovzdala vedomosti čo najefektívnejšie :) Voči študentom som veľmi ohľaduplná a trpezlivá, prispôsobím sa akémukoľvek tempu učenia a vždy sa snažím motivovať, ale samozrejme váš záujem a chuť do učenia je na prvom mieste. Na cene sa vieme dohodnúť. Počas momentálnej Covid situácie preferujem doučovanie online. Ak máte nejaké otázky, sem s nimi prosím! :)

-Momentálne som pár mesiacov na materskej dovolenke, len čo to bude možné, budem vyučovať dalej. Ďakujem :)

Lesson types

Štandardná lekcia

9 € / 55 min

References (1)

+ add reference
Alena P.

Alena P.

Unverified reference

Hodiny s Andreou sú veľmi príjemné, je snaživá a milá učiteľka s profesionálnym prístupom. Hodiny máju vždy systém a je to prispôsobené podľa mojich požiadaviek, zároveň vie byť aj flexibilná a pokecáme si len tak. Oceňujem tiež jej pozitívnu energiu a super prístup, vďaka čomu vidím zlepšenie v jazyku a strach z rozprávania je preč :-) Určite odporúčam!

Answered questions (3)

This tutor has helped to answer these study questions

Andrea B.

human body parts

Zdravím , súrne potrebujem pomôcť s týmto. Za každú pomoc vopred pekne ďakujem. Zadanie pošlem do správy. Dakujem.

Andrea B.

Domaca uloha

Dobry vecer, pomozete mi prosim s d.u.? Potrebujem si porovnat moje odpovede (lebo si niesom ista) so spravnymi, moc tomu nerozumiem..dakujem za pomoc

Andrea B.

Domáca úloha

Dobrý deň toto je domáca úloha ktorú som dostal. Mám ju už hotovú ale potrebujem ju skontrolovať lebo z niečím som si nebol istý. Ďakujem.