Alžbeta J.

Alžbeta J.

Responds within 48 hrs, to 50% of messages
50% 48 hr+

Alžbeta J.

Doučovanie angličtiny, španielčiny a slovenčiny + biológia, chémia, matematika (zš, sš)

Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Volám sa Alžbeta.
Bola som študentkou na Gymnáziu Ľ. Štúra v Michalovciach a momentálne sa venujem vyučovaniu cudzích jazykov. Som veľmi priateľská, ústretová a prispôsobím sa Vašim potrebám. Rada Vás naučím ako si obľúbiť cudzie jazyky bez stresu a strachu. Som tu pre Vás a počúvam čo potrebujete.

S angličtinou mám skúsenosti už od detstva, kedže som navštevovala jazykovú školu od 6 rokov. Mám maturitu z anglického jazyka na úrovni B2 . Mám spravený Cambridge certifikát z angličtiny CAE na úrovni C1.
Španielčine sa venujem už 7 rokov a momentálne sa pripravujem na certifikát DELE.

Ponúkam doučovanie angličtiny, španielčiny a slovenčiny všetkých levelov od začiatočníkov až po poročilých. Pripravujem aj na maturitu a certifikát CAE. Priebeh a štruktúra hodín sú individuálne, prispôsobujú sa Vašim potrebám a záujmom. Cieľom mojich hodín nie je nudné memorovanie slovíčok a gramatiky, ale zaujímavou a dynamickou formou Vám pomôcť dosiahnuť Váš cieľ. Nemám problém pracovať so všetkými vekovými kategóriami, pracujem aj s deťmi.

Na prvej hodine alebo pred začatím si zavoláme, aby som zistila, aké máte očakávania a priblížim Vám spôsob výučby.

CHÉMIA:
Mám maturitu z chémie. Doučujem účivo základnej a strednej školy. Pripravujem na maturitu a olympiády.

BIOLÓGIA:
Mám maturitu z biológie. Doučujem účivo základnej a strednej školy. Pripravujem na maturitu.

MATEMATIKA:
Zmaturovala som z matematiky. Doučujem účivo základnej a strednej školy. Príprava na monitor a maturitu.

Súčasťou mojich hodín sú poznámky a materiály z hodiny, ktoré Vám po každej hodine pošlem na e-mail. Taktiež Vám môžem poskytnúť kompletne vypracované maturitné zadania zo slovenčiny, angličtiny, biológie, chémie a matematiky.

Hodiny prebiehajú ONLINE cez Zoom, Skype alebo Teams.

Cena za 60 min je 10 - 15 € (záleží od požiadaviek). Cez víkend je cena za 60 min 18€. Hodiny môžu trvať aj 90 min, záleži na dohode.

Teším sa na Vás!

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (3)

+ add reference
Isabela M.

Isabela M.

Unverified reference

Alžbeta je veľmi spoľahlivá, trpezlivá a veľm ochotná učiteľka. Vždy sa ma snaží doviesť k spôsobu riešenia zadaní, nie len k výsledkom. Zlepšila som sa v matematike a v doučovaní stále pokračujeme a napredujeme. Bola to vynikajúca voľba!

Marian F.

Marian F.

Unverified reference

Aba je veľmi milá, priateľská a vždy usmiata lektorka. Na jej hodinách sa nikdy nenudíš, je kreatívna a vždy sa ti prispôsobi. Vďaka nej a jej trpezlivému prístupu som už po mesiaci dokázal viesť bežnú komunikáciu po španielsky. Vie sa vcítiť do pocitov študenta, preto sa vždy na hodinách snaží vytvoriť priateľskú a zábavnú atmosféru. Určite odporúčam!

Monika M.

Monika M.

Unverified reference

Alžbetu môžem vrelo odporučiť. Má profesionálny, zodpovedný a hlavne ľudský prístup na vysokej úrovni. Trpezlivo vysvetľuje učivo, je milá, ústretová a flexibilná. Na hodiny sa svedomito pripravuje a je vidieť, že túto prácu má veľmi rada. Angličtinu má v malíčku! Som veľmi vďačná, že sa mi toľko venovala!