Martin G.

Martin G.

Responds within 12 hrs, to 100% of messages
100% 12 hr
Accepts new students

Martin G.

Accepts new students

Lektor angličtiny | Native-level speaker | Nebudete ľutovať | Záruka zručností

Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Učím angličtinu - využívam 100% priateľsky a pozitívny prístup k študentom motivovaním a zameraním sa na silné stránky študenta. Perfektná znalosť jazykov od A po Z.

O MNE
Lektor anglického jazyka plný vášne, trpezlivosti a odhodlania s viac ako 14-ročnou praxou na rôznych stupňoch výučby (jazykové inštitúty, stredné školy, univerzity, vzdelávacie centrá, firmy, business) a úrovní jazyka (A1-C2) na Slovensku a v zahraničí. Skúsenosti učenia jazykov som postupne získaval na jazykových inštitútoch a univerzitách v zahraničí, kde som v neustálom kontakte s kolegami, rodenými anglicky hovoriacimi z USA, Kanady, Austrálie, Nového Zélandu, Južnej Afriky, Veľkej Británie.

VZDELANIE - KVALIFIKÁCIA
Certifikovaný lektor anglického jazyka štátnou skúškou v anglickom jazyku TESOL (SK)
Certifikovaný IELTS inštruktor (UK) - British Council
Certifikovaný TOEFL inštruktor (US) - ETS, NY
Certifikovaný TEFL Online ESL Instructor (študentov angličtiny ako druhého jazyka)

METÓDA & SPÔSOB VYUČOVANIA
ANGLICKÝ JAZYK: Poskytujem lekcie cez Skype, Zoom, Good Day English na rôzne témy a na rôznej úrovni. Témy sú predpripravené a zamerané na praktické precvičenie speakingu, listeningu, grammar, writingu a readingu (100% English). Cieľom lekcií je nadobudnúť konverzačné sebavedomie, stratiť zábrany z rozprávania v angličtine, zbaviť sa strachu z robenia chýb, zlepšiť si posluchové zručnosti a nadobudnúť plynulosť v anglickom prejave. Som skvelý motivátor a viem Vás nasmerovať správnym smerom v priateľskej a uvoľnenej atmosfére počas lekcií. Pozitívnym prístupom, opakovaním a Vám prispôsobeným tempom pomôžem nadobudnúť správnu výslovnosť, vylepším komunikačné zručnosti, naučím hovorové frázy a dokonca aj gramatiku prostredníctvom rozprávania a rôznych dialógov a role-plays na zaujímavé témy. Z lekcie si odnesiete novú slovnú zásobu, hovorové frázy, zvýšené sebavedomie a hlavne skvelý pocit z výborne vykonanej práce a kvalitnej diskusie.

METÓDA UČENIA JAZYKA: individuálne kompletné doučovanie od základov (začiatočník) až po úroveň rodeného hovoriaceho. Doučovanie Vám po vzájomnej konzultácii prispôsobým podľa požiadaviek a Vašej úrovne. Doučujem hlavne konverzačnou metódou s využitím moderných trendov v komunikácii. Študentov sa snažím naviesť na nezávislé kritické zmýšľanie, pri ktorom precvičujeme zručnosti argumentácie, zdôvodňovania a vyjadrenie vlastného názoru k rôznym témam podľa profesného zamerania študenta.

PROFESNÉ ZAMERANIE
Anglický jazyk - 100% profesné vyťaženie, nevenujem sa žiadnym iným profesiám a všetok svoj čas venujem jazykom - sebavzdelávanie, vyučovanie, prednášky, hobby, lekcie, príprava materiálov, vedenie študentov k záverečným prácam, skúškam, príprava na pohovory, mentoring.

Máte záujem o native speaking (rodených anglicky hovoriacich) lektorov? Žiaden problém, viem Vám odporučiť niekoho zo svojich kolegov, s ktorými som v dennom kontakte.

Do skorého videnia. Teším sa na Vás všetkých!

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Erik O.

Erik O.

Unverified reference

Before I began my English lessons with Martin, I believed I was fluent in speaking the language. However, after the first few sessions with Martin, I realized I was mistaken. :) Thanks to Martin's approach, professionalism, and friendly nature, not only do I feel a significant improvement, but the reporting also shows me the tangible difference. What I appreciate most about the lessons is the diversity and depth of topics we delve into, whether it's AI, critical thinking, or sales. In all these subjects, Martin has done his "homework" and, through well-chosen techniques, he not only poses great questions but also excels at encouraging the student to speak more.

Štefan T.

Štefan T.

Unverified reference

Nevedel som poriadne vysloviť slovo po anglicky ale teraz už viem veľké ďakujem ... odporúčam hodiny