Katarína P.

Katarína P.

Responds within 1 hr, to 90% of messages
90% 1 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Katarína P.

Accepts new students
Free trial lesson

Doučovanie matematiky od MATFYZ-áčky

  • 5/5 (rated by 2 students)
  • 11 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Ahoj, volám sa Katka a som študentka MATFYZ-u na Univerzite Karlovej. Odbor, ktorý študujem, sa volá Všeobecná matematika so zameraním Stochastika (Pravdepodobnosť a Štatistika) a som v 3. ročníku.

Doučujem matematiku od základnej po vysokú školu, pričom dávam dôraz viac na pochopenie látky, ako na učenie vzorčekov a počítanie príkladov.

Tiež ponúkam konverzačné hodiny angličtiny. Z vlastnej skúsenosti si myslím, že konverzácie sú najlepším spôsobom ako sa naučiť po anglicky, ale hodiny nie sú vhodné pre úplných začiatočníkov, sú skôr pre ľudí, ktorí sa chcú zlepšiť vo svojej angličtine.

Pre ľudí, ktorí majú záujem o dlhodobé doučovanie ponúkam prvú hodinu zadarmo, takže môžete sami posúdiť, či ste spokojní s mojím štýlom učenia. Túto prvú hodinu väčšinou využijem na to aby som spoznala môjho študenta a pochopila aký štýl učenia potrebuje. Cena jednej hodiny je 15 eur a pri vysokoškolskej matematike je to 20 eur. Hodina zadarmo sa nevzťahuje na jednorazové doučovanie.

Ak máte záujem o hodinu môžete mi rovno napísať správu alebo si rezervovať hodinu v mojom kalendári. Môže sa stať, že v čase kedy mám v kalendári voľnú hodinu nebudem mať v skutočnosti čas. V tomto prípade sa vždy vieme dohodnúť na inom termíne aj keď už hodinu máte rezervovanú.

Ak sa rozhodnete rezervovať si hodinu v kalendári ocením ak pripojíte krátku správu. Či ma kontaktujete cez rezerváciu alebo priamo správou ocením ak správa bude obsahovať odpovede na nasledujúce otázky:
Máte záujem o dlhodobé alebo jednorazové doučovanie?
Akú tému potrebujete prebrať?
Na akej škole študujete? (Netreba priamo meno školy, stačí druh)
Aký čas by Vám pre hodinu vyhovoval?
Ak zahrniete odpovede na tieto otázky do úvodnej správy, vieme sa dohodnúť rýchlejšie a ja viem či Vás momentálne viem prijať.

Teším sa na Vás!

Lesson types

Skúšobná lekcia

Pokiaľ ste so mnou ešte nemali žiadnu lekciu a máte záujem o pravidelné doučovanie vyberte si túto lekciu zadarmo. Pokiaľ máte záujem o jednorazovú lekciu vyberte si jednu zo zvyšných platených lekcií.

Free / 60 min
Matematika pre zš

15 € / 60 min
Angličtina - konverzácie

15 € / 60 min
Lekcia na poslednú chvíľu

Ak máte záujem o lekciu ešte dnes, požadujem za ňu vyššiu cenu.

20 € / 60 min
Matematika pre sš

15 € / 60 min
Matematika pre vš

20 € / 60 min

References (3)

+ add reference
Daniel V.

Daniel V.

2 lessons taught

Katarína vie vysvetliť náročné matematické úlohy s ľahkosťou a zrozumiteľne. Reagovala na potrebný termín veľmi flexibilne a je veľmi ochotná. Ak nabudúce budem potrebovať opäť pomoc s matematikou, tak sa určite na Katarínu obrátim a to odporúčam aj vám.

Oliver K.

Oliver K.

Unverified reference

Doucovanie bolo jednoduche na pochopenie a dalo sa pri nom ucivo jednoducho pochopit, odporucam.

Sona F.

Sona F.

Unverified reference

Katka ma velmi siroky zaber v ramci VS matematiky, napr. mna doucuje specificku matematiku potrebnu na FA CVUT. Je velmi trpezliva, ucivo vysvetluje zrozumitelnym sposobom, dava veci do suvisu. Odporucam kazdemu :)

Answered questions (9)

This tutor has helped to answer these study questions

Katarína P.

Všeobecná rovnica priamky

Dobrý deň, vedel by mi niekto pomôcť s týmto príkladom? Výsledky sa mi trošku líšia a neviem, či používam správny postup. Ďakujem.

Katarína P.

Hustota pravdepodobnosti

Vedel by mi niekto pomôcť? 🙏🏻

Katarína P.

Prosím o pomoc

Potrebujem pomôcť určiť, či je priložená funkcia ohraničená zhora a zdola a keď áno, tak v ktorom bode je funkcia ohraničená zhora, a v ktorom bode zdola.

Katarína P.

Matematika- rovnice kružnice

Dobrý deň, vedel by mi niekto pomôcť s výpočtom úlohy v strede?. Ďakujem pekne ❤️

Katarína P.

Lineárna kombinácia vektorov

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na tento príklad, že ako ho mám vypočítať. Výsledok by mal byť: z=2u-3v+w. Príklad: Vektor z=[2;-2;-10] zapíšte ako lineárnu kombináciu vektorov u,v,w ak u=[2;1;-1], v=[2;3;2], w=[4;5;-2]