David L.

David L.

Accepts new students

David L.

Accepts new students

Doučovanie zo španielskeho jazyka.

Price From 18 €
Preferred times: midday, evenings, weekend

Description

Vitajte!

Som David López a ponúkam doučovanie španielskeho jazyka. Som študent vo veku 18 rokov, ktorý žije na Slovensku už 4 roky a študuje na bilingválnom gimnáziu Mikuláša Kováča v Banskej Bystrici. Ako rodilý hovoriaci zo Španielska, som zanietený pre španielsky jazyk a rád by som s vami zdieľal moje znalosti a skúsenosti.

Moje doučovacie hodiny sú zamerané na všetky úrovne, od začiatočníkov po pokročilých, a prispôsobujem ich vašim individuálnym potrebám a cieľom. Bez ohľadu na to, či sa chcete naučiť španielsky pre prácu, cestovanie alebo osobnú radosť z jazyka, rád vám pomôžem dosiahnuť vaše ciele.

Moja skúsenosť s doučovaním mi umožňuje pristupovať k výučbe španielskeho jazyka z rôznych perspektív. Venujem sa nielen gramatike a slovnej zásobe, ale aj konverzácii, porozumeniu a plynulosti. Verím, že praktický prístup k doučovaniu vám pomôže rýchlo a efektívne zlepšiť vaše schopnosti v španielskom jazyku.

V každej doučovacej hodine sa snažím vytvoriť príjemné a interaktívne prostredie, kde sa budete cítiť pohodlne a motivovaní. Verím v aktívne zapojenie študentov, pretože najlepší spôsob, ako sa naučiť jazyk, je používať ho v praxi.

Ak ste pripravení začať vašu cestu do sveta španielskeho jazyka, neváhajte ma kontaktovať. Som tu, aby som vám pomohol dosiahnuť vaše ciele a objaviť krásu a bohatstvo španielskeho jazyka.

Teším sa na naše doučovacie hodiny a na to, že vám pomôžem ovládnuť španielsky jazyk!

Lesson types

Štandardná lekcia

18 € / 55 min