Marek H.

Marek H.

Responds within 32 hrs, to 100% of messages
100% 32 hr
Accepts new students

Marek H.

Accepts new students

Rád pomôžem základoškolákom dostať sa na nový level

  • 1 lesson taught
  • From  15 €
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 15 €
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Som študent v kvinte na Škole pre mimoriadne nadané deti a gymnázium v Bratislave. Doučovať som sa rozhodol preto, lebo nikto si nezaslúži nebyť vzdelaný v predmetoch, ktoré mu nejdú. Rád by som ešte uviedol moju klasifikáciu, ktorá pozostáva z DofE, kde som študentov vo vekoch 11-13 rokov doučoval matematiku, fyziku a nemčinu, mám odučených vyše 20 hodín. Ešte by som rád spomenul moje dobré umiestnenia na korešpondenčných seminároch z matematiky a informatiky, organizáciu seminárov a súťaži organizácie P-MAT, tretie miesto na celoslovenskom kole dejepisnej olympiády, druhé miesto v celoslovenskej súťaži matematický B-day, vynikajúce umiestnenia v MO, iBobor, Klokan. Taktiež mám individuálny študijný plán, čo znamená, že tri dni v týždni študujem vo Viedni na Sir Karl Popper Schule. TEším sa na spoluprácu!

Lesson types

Štandardná lekcia

14,99 € / 55 min

References (1)

+ add reference
Barbora F.

Barbora F.

1 lesson taught

NEODPORÚČAM. Chalan nekomunikuje, resp. veľmi oneskorene. Hodina doučovania zaplatená, 2 x zmeneý termín z jeho strany a na dohodnutý tretí krát sa nedostavil a nekomunikuje.

Tutor's answer:

V danom čase som toho mal veľa a nestíhal som, peniaze som vrátil hneď, ako som sa nezvládol dostaviť na hodinu. Aj tak som bol neskôr konfrontovaný za nevrátenie peňazí, ktoré som už vrátil. Termín som taktiež zmenil iba raz, kvôli príčinám, ktoré som nevedel ovplyvniť(ZSSK). Aj napriek tomu sa ospravedlňujem a pokúsim sa chybu nezopakovať.

pictures and certificates