Martin F.

Martin F.

Responds on average within 7 hrs
7 hr

Martin F.

Tutoring subjects:
Description References

Description

Ahoj, volám sa Martin a som študentom Fakulty matematiky, fyziky a informatiky UK. S doučovaním mám skúsenosti už od strednej školy kedže som bol študentom matematického gymnázia na Grösslingovej 18. Ku študentovi mám individuálny prístup kedže každý sme iný. V matematike je najdôležitejšie aby študent pochopil preberanej latke, na čo kladiem najväčší dôraz. Ponúkam doučovanie matematiky rád pomôžem s domácimi úlohami, prípravou na maturitu, monitor, písomky, skúšky, príjimačky na stredné a vysoké školy. Doučujem v Bratislave a v okolí (Ivanka pri Dunaji, Bernolákovo, Čierna voda, Zálesie, Malinovo, Most pri Bratislave). Cena: 10 € /60 min.

References (2)

+ add reference
Martina Š.

Martina Š.

Unverified reference

Martin mi pomáha s prípravou na maturitu z matiky, vždy toho veľa stihneme, má ľudský prístup a je jeden z mála, čo to dokáže aj vysvetliť tak, že to poriadne pochopím a nemusím sa to drtiť naspamäť :) Jednoznačne odporúčam :)

Dušan K.

Dušan K.

Unverified reference

Pripravil na skúšku z matematiky , ktorú som úspešne zvládol. Má priateľský prístup a vysvetlí všetko čo potrebujete. Odporúčam !