Daniela F.

Daniela F.

Responds within 10 hrs, to 70% of messages
70% 10 hr
Accepts new students

Daniela F.

Accepts new students

Angličtina a francúzština v malíčku

  • 35 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Doučujem angličtinu a francúzštinu. Ukončila som bakalára z anglického a francúzskeho jazyka na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici, kde som strávila štúdijny pobyt v Paríži. Počas školy som aj viackrát robila aupairku v zahraničí; a to v Írsku, Anglicku, Švajčiarsku a Francúzsku.

Na hodinách pristupujem ku svojim študentom s rešpektom a obrovskou trpezlivosťou.

Mojimi doučovaniami si prešli desiatky študentov. Dospelí, deti na základnej škole, na strednej škole, ale aj deti od 3 rokov.

Angličtinu som učila ako lektor v BB v súkromnej škôlke Jahôdka a teraz ju učím v lesnej škôlke Cestička. Okrem toho si robím kurz - Sebavedomý lektor detskej angličtiny, kde sa učím ako vzdelávať najmenších, nielen naživo alebo online (pomocou pohybových hier, zábavných aktivít, flashcards napr.).

Doučujem osobne, ale aj cez skype.
Verím, že moje doučovania sú obohacujúce pre obidve strany.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (3)

+ add reference
Lucia L.

Lucia L.

Unverified reference

Daniela je veľmi dobrá učiteľka. Učí dcéru francúzštinu. Idú dobrým tempom, je trpezlivá, profesionálna, vieme sa vždy operatívne dohodnúť na termíne, ak niektorá zo strán nemôže. Určite odporúčam.

Veronika B.

Veronika B.

Unverified reference

Daniela je veľmi dobra učiteľka. Na hodiny sa pripravovala svedomito a vždy sme šli mojim tempom. Trpezlivo dokola a dokola ako som potrebovala opakovala látku Kim mi to nebolo jasne. Bola som veľmi spokojná. Držím palce ostatným studentom

Miriam O.

Miriam O.

Unverified reference

S vyučbou angličtiny som veľmi spokojná. Danielka sa prispôsobí požiadavkám študenta a popri konverzáciách vie dobre vysvetliť gramatiku. Určite odporúčam 😉

pictures and certificates