Author's photo
Account deleted
fyzika - vš

Fyzika VŠ

Ahojte
Kto by mi vedel pomôcť s týmito dvoma príkladmi neviem aký vzorec použiť.
29,30
Ďakujem

Aké je zrýchlenie auta, ak predpokladáme, že jeho pohyb je rovnomerne spomalený?

Dve telesá sa pohybujú proti sebe so zrýchleniami, začiatočnými rýchlosťami a určenou začiatočnou vzdialenosťou. Nájdite čas, v ktorom sa obidve telesá stretnú.

Attachments:
Question image
2 answers
Troška sprosté dávať takú sadu príkladov, keď to neviete tak si dajte doučovanie.
Comments:
Account deleted
Prepáčte ale nie je to sprosté, len sa pýtam lebo neviem použiť aké vzorce a doučovanie nepotrebujem. Je normálne sa opýtať.
Tomáš Č.
akože pýtať sa na toľko príkladov není normálne aby Vám ich niekto riešil a to je ako aj ďaľší príspevok, za čas sa platí. Zadarmo sa nič nerobí, keby to je jeden ale vy pošlete 4 príklady, to je sila. A tých vaších príspevkov je fakt veľa, čiže plynie z toho, že potrebujete doučiť, lebo očividne nechápete fyzike.
Tomáš Č.
A 4 príklady bolo myslené dokopy, aj s tým ďaľším príspevkom.
Account deleted
Janepotrebujem doučit o doučovanie vás nikto ne prosí nepotrebujem to. Potrebuje iba pomôcť s týmto dvomi príkladmi nič iné nepotrebujem. Ďakujem za pochopenie
Zrejme potrebujete doucit. Studujete UPJS a sam pisete vo vlastnom profile, ze mate kvalitne vedomosti. Toto su typicke sš priklady na pohyb a neviete ake vzorce mate pouzit. Presne v dosledku takychto "doucovatelov", ktori ponukaju lacne doucovanie aby si brigadne zarobili a ani zaklady neovladaju, wtudenri nevyhladavaju kvalitnych doucovatelov a ucitelov a zbytocne minaju peniaze na doucovanie. Nehovoriac o tom, ze sa zdeptaju. Ako moze student pochopit nieco, ak sam doucovatel nevie ako postupovat pri priklade a pyta si pomoc od inych. Naozaj sa ocenuje, ze mate zaujem venovqt sa danej problematike a snazite sa dopatrat k vysledku a sposobu riesenia, ale aapon si zmazte z profilu ze mate kvalitne vedomosti. Ale ego Vam nedovolilo a panovi zrovna ste museli napisat zlu recenziu len preto, ze vam napisal pravdu.
Comments:
Account deleted
Neviem čo si chcete dokázať. Ja hovorím a píšem pravdu. A neželam si aby ste mi na môj profil písala sprostosti. Len som požiadal o pomoc čo je také na nechápem. Ja doučovanie nepotrebujem. A nie sú to stredoškolské príklady neviem odkiaľ to mate. Ďakujem za pochopenie
Account deleted
Ak chce mi niekdo pomôcť budem rád ale ja nepotrebujem aby niekdo robil zo mňa debila a ponúkal mi doučovanie. Moje ego je normálne to vaše ego je vysoké. Nemusíte ma poučať.
Eva C.
Moje ego je normálne. Ak pridávaš príklady na doučma znamená to, že ich neovládáš a potrebuješ s nimi konzultácou a doučovanie. Sú to ľahké sš príklady a viem lebo ich učim v škole. Na svojom profile ponúkaš za nehoráznu cenu doučovanie pre študentov, pričom doučovateľ má takéto príklady minimálne ovládať. Káždémú kto ti ponúkol pomoc s doučovaním, si na doučma napísal samé zlé recenzie, že sme arogantní a pod. Pričom každý sa ti tu snaži iba poradiť. Škodíš tým sebe a hlavne študentom!!!!!!