study questions

Study questions

Quick help with homework exercise
or
Anonymous author

dobrý den test lineárne funkcie

dobrý večer nemá niekto test surne potrebujem z funkcii 9 ročník 1-5 napíš odpoved a 5-15 možnosti surne prosím pošlite

Anonymous author

Obsah útvaru

Prosím o vysvetlenie. Ďakujem

Anonymous author

Objem kvádra

Súrne prosím o vyriešenie príkladu. Ďakujem :)

Anonymous author

Konvexnosť/konkávnosť

Prosím vás, nevedel by niekto zistiť definičný obor (D(f)) a intervaly konvexnosti/konkávnosti funkcie na obrázku? Vopred veľmi pekne ďakujem.

Anonymous author

matematická analýza

Ahojte neviem si dať rady s týmito 3 príkladmi. Určte vzdialenosť bodu Q[7; 1; 9] od priamky p určená bodom P[1; 3; −1] a vektorom u =(4; 1; 3) Nájdite súradnice bodu P priamky 5x−4y−28=0, ktorý má tú vlastnosť, že jeho vzdialenosť od bodov M[1; 5] a N[7; −3] je rovnaká. Vypočítajte uhol φ…

Človek Č.

Otázka z cvičných prímačiek na Gymnázium

V triede je b dievčat. Chlapcov je o tretinu menej ako dvojnásobok počtu dievca. Aky zápis vyjadruje počet chlapcov v triede?

Anonymous author

Mocniny

Vynásob čísla 5,02 . 10 na 16 a 6,54 . 10 na 18. Výsledok násobenia zapíš v tvare vedeckého zápisu. A urči hodnotu exponentu mocniny v tomto zápise.

Anonymous author

Vrecúško

V nepriehľadnom vrecúšku je 8 žltých kociek, 9 zelených kociek, 10 červených kociek a 3 modré kocky. Najmenej koľko kociek musíme naraz z vrecúška poslepiačky vybrať, aby sme mali istotu, že medzi vybratými kockami bude aspoň 6 kociek rovnakej farby?

Anonymous author

Strany trojuholnika

Dĺžky strán trojuholníka sú prirodzené čísla. Jeho obvod je 25 cm. Akú najväčšiu veľkosť môže mať najdlhšia strana takéhoto trojuholníka?