Jana M.

Jana M.

Відповідає протягом 18 годин на 70% повідомлень.
70% 18 год.

Jana M.

Doučovanie biológie a chémie

  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
Ціна Від 15 €/год.
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Som absolventkou učiteľstva biológie a chémie na Prírodovedeckej fakulte UK v Bratislave. Momentálne som učiteľkou na gymnáziu. S doučovaním už mám skúsenosti, aj formou online doučovania. Rada pomôžem žiakom/študentom pochopiť problematické oblasti biológie a chémie čo najjednoduchším spôsobom.

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Katka Č.

Katka Č.

Неперевірена заявка

Vďaka Janke som po niekoľkých rokoch štúdia na strednej škole dokázala viac porozumieť chémii bez zbytočného memorovania sa rovníc. Je veľmi trpezlivá, má príjemné vystupovanie, zrozumiteľne všetko vždy vysvetlí aj viackrát. Lepšie zvládam písomky, dokonca aj novému učivo teraz porozumiem skôr vďaka dobrým základom, ktoré mi Janka dala.

Michaela V.

Michaela V.

Неперевірена заявка

Na doučovanie s Jankou som sa vždy moc tešila, vždy bola veľmi príjemná a bez problémov mi danú vec vysvetlila aj viackrát. Jej dobrý prístup a výklad sa ukázal aj na mojom hodnotení z organickej chémie. Odporúčam :)

A M.

A M.

Неперевірена заявка

S doučovaním som bola veľmi spokojná. Učivo mi Janka trpezlivo vysvetlila a nemala problém mi to aj niekoľkokrát zopakovať. Perfektný prístup a výklad, ktorý sa odzrkadlil aj na mojom hodnotení z predmetu :) Určite odporúčam.

Відповіді на запитання (3)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Jana M.

Organická chémia VŠ

Ahojte, bol by niekto ochotný pomôcť mi vypracovať reakcie a úlohy z organickej chémie I? Zaplatím prevodom.

Jana M.

Organická chémia

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto pomôcť s úlohami z chcenie? Súrne ich potrebujem už dnes.Som ochotná ponúknuť odmenu 5€.

Jana M.

Chémia

Dobrý večer,potrebujem pomôcť s príkladom