Julio M.

Julio M.

Відповідає протягом 17 годин на 70% повідомлень.
70% 17 год.
Приймає нових учнів

Julio M.

Приймає нових учнів

Lektor španielčiny

Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Dobry den,ucim Spanielsky jazyk vsetky urovne aj pripravy na skusky. Ucim aj deti -formou hier. Som native Spanish speaker, ovladajuci slovensky jazyk ako rodny jazyk. Mam dlhorocne skusenosti, som casovo flexibilny a posobil som ako lektor v roznych jazykovych skolach, napr. Empire, La Latina, Lumar atd. Viem sa prisposobit vasim poziadavkam (F2F, ci online). Poskytujem vlastne ucebne materialy.

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Adam D.

Adam D.

Неперевірена заявка

Potreboval som Juliovu pomoc na analýzu jedného textu. Okrem toho, že sa mi s ním dobre komunikovalo, páčil sa mi aj jeho dôsledný profesionálny prístup. Určite odporúčam.

Andrea P.

Andrea P.

Неперевірена заявка

Julio je rodený Kubánec.Spanielcina je top..a slovenčina detto,keďže žije dlhodobo na SK :) .to je ten typ človeka, čo cíti, že učenie je jeho súčasť života.. A ma kopec trpezlivosti ;) Takže odporúčam...😊

Zuzana O.

Zuzana O.

Неперевірена заявка

Julio doucuje moju 4,5r dceru ktoru dokaze zaujat nakolko ze sa na jeho hodiny tesi uz niekolko dni dopredu. Dcera je uplny zaciatocnik ale uz po prvej hodine prichadzaju vysledky ☺. Tesime sa na dalsiu a dufam dlhodobu spolupracu.

Denisa L.

Denisa L.

Неперевірена заявка

Julio je výborný lektor, pri ktorom je vidieť, že má bohaté skúsenosti, na hodinu je vždy pripravený, je prispôsobivý, dokáže učivo jednoducho vysvetliť, u mňa veľká spokojnosť, vrelo odporúčam!