Julio M.

Julio M.

Responds within 17 hrs, to 70% of messages
70% 17 hr
Accepts new students

Julio M.

Accepts new students

Lektor španielčiny

Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Dobry den,ucim Spanielsky jazyk vsetky urovne aj pripravy na skusky. Ucim aj deti -formou hier. Som native Spanish speaker, ovladajuci slovensky jazyk ako rodny jazyk. Mam dlhorocne skusenosti, som casovo flexibilny a posobil som ako lektor v roznych jazykovych skolach, napr. Empire, La Latina, Lumar atd. Viem sa prisposobit vasim poziadavkam (F2F, ci online). Poskytujem vlastne ucebne materialy.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (4)

+ add reference
Adam D.

Adam D.

Unverified reference

Potreboval som Juliovu pomoc na analýzu jedného textu. Okrem toho, že sa mi s ním dobre komunikovalo, páčil sa mi aj jeho dôsledný profesionálny prístup. Určite odporúčam.

Andrea P.

Andrea P.

Unverified reference

Julio je rodený Kubánec.Spanielcina je top..a slovenčina detto,keďže žije dlhodobo na SK :) .to je ten typ človeka, čo cíti, že učenie je jeho súčasť života.. A ma kopec trpezlivosti ;) Takže odporúčam...😊

Zuzana O.

Zuzana O.

Unverified reference

Julio doucuje moju 4,5r dceru ktoru dokaze zaujat nakolko ze sa na jeho hodiny tesi uz niekolko dni dopredu. Dcera je uplny zaciatocnik ale uz po prvej hodine prichadzaju vysledky ☺. Tesime sa na dalsiu a dufam dlhodobu spolupracu.

Denisa L.

Denisa L.

Unverified reference

Julio je výborný lektor, pri ktorom je vidieť, že má bohaté skúsenosti, na hodinu je vždy pripravený, je prispôsobivý, dokáže učivo jednoducho vysvetliť, u mňa veľká spokojnosť, vrelo odporúčam!