Andrej B.

Andrej B.

Відповідає протягом 22 годин на 50% повідомлень.
50% 22 год.
Приймає нових учнів

Andrej B.

Приймає нових учнів

Angličtina pre každého za skvelú cenu

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки Відповіді на запитання

Опис

Ahojte, volám sa Andrej, mám 17 rokov a študujem na bilingválnom gymnáziu v Košiciach. Angličtina je ako môj druhý rodný jazyk, momentálne ho zvládam na úrovni B2 / C1. S doučovaním mám už nejaké tie skúsenosti a som veľmi rád, keď môžem pomôcť druhým ľuďom s niečim čo viem. Nemám problém pripraviť na príjmačky na strednú školu, ale aj maturitu z B1/B2, taktiež mám rád prácu s deťmi, ktorým hravo a zaujímavo viem angličtinu vysvetliť a obľúbiť si ju. Ponúkam doučovanie ako osobne tak aj cez skype alebo inú platformu. Teším sa na vás a ak vám niekedy prišlo naučiť sa po anglicky nemožné, tak vás rád presvedčím o opaku :))

Zuzana N.

Zuzana N.

Неперевірена заявка

Andrej má výborný systemtický prístup. Hodiny pripravené vopred, veľmi dobrý prístup k žiakovi. Pekné upevňovanie učiva cieleným opakovaním. Určite odporúčame.

Відповіді на запитання (2)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Andrej B.

Prosím o pomoc a riešenie pri Anglickom jazyku

Dobrý večer prosím o pomoc a riešenie pri úlohe z anglického jazyka ,vopred ďakujem .

Andrej B.

preklad textu

Môžem poprosiť o preklad? Ďakujem. One of the new looks for taxonomy within digital games could be tagging instead of outdated categorizing inside boxes that doesn’t fit. As we mentioned before, games evolved in massive cultural artefacts, which can be played and enjoyed differently. More like a…