Andrej B.

Andrej B.

Odpovedá do 22 hodín, na 50% správ
50% 22 hod
Prijíma študentov

Andrej B.

Prijíma študentov

Angličtina pre každého za skvelú cenu

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte, volám sa Andrej, mám 17 rokov a študujem na bilingválnom gymnáziu v Košiciach. Angličtina je ako môj druhý rodný jazyk, momentálne ho zvládam na úrovni B2 / C1. S doučovaním mám už nejaké tie skúsenosti a som veľmi rád, keď môžem pomôcť druhým ľuďom s niečim čo viem. Nemám problém pripraviť na príjmačky na strednú školu, ale aj maturitu z B1/B2, taktiež mám rád prácu s deťmi, ktorým hravo a zaujímavo viem angličtinu vysvetliť a obľúbiť si ju. Ponúkam doučovanie ako osobne tak aj cez skype alebo inú platformu. Teším sa na vás a ak vám niekedy prišlo naučiť sa po anglicky nemožné, tak vás rád presvedčím o opaku :))

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Zuzana N.

Zuzana N.

Neoverená referencia

Andrej má výborný systemtický prístup. Hodiny pripravené vopred, veľmi dobrý prístup k žiakovi. Pekné upevňovanie učiva cieleným opakovaním. Určite odporúčame.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Andrej B.

Prosím o pomoc a riešenie pri Anglickom jazyku

Dobrý večer prosím o pomoc a riešenie pri úlohe z anglického jazyka ,vopred ďakujem .

Andrej B.

preklad textu

Môžem poprosiť o preklad? Ďakujem. One of the new looks for taxonomy within digital games could be tagging instead of outdated categorizing inside boxes that doesn’t fit. As we mentioned before, games evolved in massive cultural artefacts, which can be played and enjoyed differently. More like a…