Nikola M.

Nikola M.

Відповідає протягом 9 годин на 40% повідомлень.
40% 9 год.

Nikola M.

Každý má jazykový potenciál!

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки

Опис

Počas štúdií som pracovala V USA a v Spojenom kráľovstve, avšak rozhodla som sa vrátiť na Slovensko, kde som v závere aj vyštudovala odbor Prekladateľstvo a Tlmočníctvo na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Okrem vedomostí a skúseností mám z tohto odboru diplom a štátnu skúšku z anglického jazyka úrovne C2.

Výučbe angličtiny, prekladu a prípadnému tlmočeniu sa venujem už približne 4 roky. Absolvovala som nespočetné množstvo hodín výukou skupín aj individuálnych študentov formou Callan Method, hodín na mieru, konverzácií, doučovaní, príprav na prijímacie konanie, príprav na pohovor a pod.

Verím, že jazyk sa vie naučiť ktokoľvek! Vek, tempo a časová investícia sú určite faktory, ktoré to ovplyvnia, no nie sú stopkou na ceste za vytúženou schonosťou "vedieť anglicky".

V súčasnej dobe viem samozrejme poskytnúť skype lekcie. Z mojej strany sú vždy pripravované na mieru, teda uspôsobené potrebám študenta (vrátane materiálov). Cieľom sú výsledky, ktoré študent postupným absolvovaním lekcií začne badať.

Vlasta T.

Vlasta T.

Неперевірена заявка

Na hodiny s Nikol sa vždy teším, sú kreatívne, záživné a dávajú tiež zabrať. Nie je to žiadne flákanie 🙂. V mojej práci nevyužívam anglický jazyk na denno-dennej báze, preto potrebujem konverzačné hodiny, aby som nevyšla z cviku. S Nikol sa dokážem baviť o všetkom, je vždy dokonale pripravená, časovo flexibilná, veľmi dôsledná. Dohodla som u nej aj skúšobnú hodinu pre môjho manžela, ktorý nemal odvahu začať. Dopadlo to tak, že nás teraz učí oboch 🙂. ĎAKUJEME Nikol 😉

Відповідь репетитора:

Dakujem krasne! To vsetko ma len a len tesi:-)