Gary H.

Gary H.

Відповідає протягом 37 годин на 40% повідомлень.
40% 37 год.
Приймає нових учнів

Gary H.

Приймає нових учнів
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  14 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Ціна Від 14 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Som učiteľ gitary, pochádzam z Anglicka a žijem v Bankej Bystrici. Vyučovanie gitary prebieha v angličtine, takže popri učeniu sa hry na gitaru sa možeš zdokonaliť v angličtine.

Hrám na gitaru 20 rokov, a 4 roky som študoval v Gitarovej Akadémií v Brightone v Anglicku. Počas uplynulých rokov som hral v niekoľkých kapelách a zapojil sa do mnohých projektov.

Vyučujem rôzne hudobné žánre ako rock, funk, folk, pop…Naučíš sa hrať piesne, objavíš techniku hry a teóriu. Budeme sa učiť od známych gitaristov ako John Mayer, Jimi Hendrix, Dave Gilmour, John Frushante, SRV, Lindsey Buckingham, Eric Clapton a mnohých ďalších.

Rád podporujem kreativitu a preto keď sa budeme učiť novú techniku hry alebo teóriu, požiadam ťa aby si nové poznatky aplikoval a zložil vlastnú inštrumentálnu pieseň alebo solo.

Ako študijné materiály ti vytlačené piesne a tiež moje vlastné vyučovacie videá.

Типи уроку

Štandardná lekcia

14 € / 55 хв.
Martin M.

Martin M.

Неперевірена заявка

Gary je velmi prijemny,trpezlivy človek. Ak hladate učitela gitary,alebo sa chcete zdokonalit,, ste na správnej adrese,naučí vas nie len hrať (pretoze jeho kvality a schopnosti hrat na gitare sú velmi vysoké a profesionalne) ale aj pochopiť hru a gitaru ako takú,čo je podla mna to najdôležitejšie..Takže ODPORUČAM!!!!!!!!!!!..

Katarína C.

Katarína C.

Неперевірена заявка

Gary ma velmi trpezlivy a povzbudivy pristup. Piesne a cvicenia vybera primerane a zaroven postupne zvysuje narocnost, vzdy vsak zohladnuje aj preferencie studenta. Hodina vzdy ubehne velmi rychlo a anglictina s native speakrom je skvely bonus! ☺

Michal P.

Michal P.

Неперевірена заявка

Po prvej hodine mám veľmi pozitívne pocity. Gary je veľmi príjemný človek s ktorým sa dobre komunikuje, v rámci výuky je trpezlivý pokiaľ ti niečo nejde a vie vynikajúco vysvetliť to čo práve preberáte a vidno že sa do toho rozumie. Môžem vrelo odporučiť, sám sa neviem dočkať ďalšej hodiny.

Matej M.

Matej M.

Неперевірена заявка

Veľmi pokojný a pohodový prístup ako učiteľa. Ani s angličtinou nebol žiadny problém. Odporúčam

Marek V.

Marek V.

Неперевірена заявка

Najprv som sa bál že hodina je v angličtine ,ale na moje prekvapenie všetko bolo v poriadku. Učiteľ je priateľský,trpezlivý a všetko bere s humorom... Hodina prebieha učením sa nových piesni + pridáva učebné podklady na doma... Určite odporúčam vyskúšať :)