Mária S.

Mária S.

Відповідає протягом 7 годин на 100% повідомлень.
100% 7 год.
Приймає нових учнів

Mária S.

Приймає нових учнів

doučovanie zrozumiteľne a s ľahkosťou

  • 5/5 (оцінка від 2 студентів)
Ціна Від 8 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Vyštudovala som slovenský jazyk a občiansku náuku v učiteľskom odbore na vysokej škole. Mám za sebou odučených niekoľko rokov na SŠ a vysvetľovanie toho, v čom som dobrá, je mojou celoživotnou záľubou. S doučovaním mám skúsenosti s výbornými výsledkami. Ponúkam rešpektujúci a nesúdiaci prístup k študentom, pri mne sa nemusíte báť odpovedať aj nesprávne - s každou chybou sa dá pracovať tak, aby sme ju nabudúce už nezopakovali. Okrem doučovania opravujem aj záverečné práce.

Типи уроку

Štandardná lekcia

8 € / 55 хв.
Sofia K.

Sofia K.

21 проведене заняття

Mária ma pripravovala na maturitu zo slovenského jazyka a literatúry. Páčila sa mi kvalita doučovania a vysvetľovania. Vždy odpovedala na všetky moje otázky a poskytovala aj potrebné poznámky. Som vďačná za pomoc s prípravou! Naše hodiny mi pomohli, boli zaujímavé a veľa som sa z nich naučila.

Відповідь репетитора:

Sofia, ďakujem :-)

Michal M.

Michal M.

Неперевірена заявка

Mária ma doučovala slovenský jazyk a literatúru a musím povedať že prístup Márie bol veľmi zodpovedný a profesionálny na každú hodinu a na každú tému je pripravená a dokáže skvelo vysvetliť a čo je dôležité je veľmi trpezlivá.Tak môžem iba vrelo odporučiť.

Відповідь репетитора:

Michal, vďaka za spätnú väzbu. Naše doučovanie bolo intenzívne a som rada, že prinieslo svoje výsledky.

Roman M.

Roman M.

Неперевірена заявка

Pani Mária doučovala moju dcéru v závere štvrtého ročníka strednej školy plus príprava na maturity. Dcéra zvládla maturity na 1 a 2 zo slovenčiny, takže veľké ďakujem pani Márii. Vrelo jej doučovanie doporučujem každému kto to potrebuje.

Відповідь репетитора:

Ďakujem veľmi pekne.

Milan C.

Milan C.

Неперевірена заявка

Dobrý deň, Mária S. ma pripravovala na komisionálne skúšky zo SJ kde som si opravil známku 5 na známku 1 vďaka jej pomoci. S doučovaním som bol nadmieru spokojný, vždy rýchla dohoda a flexibilita. Samotné doučovanie prebiehalo v super atmosfere po hodine mi boli zaslané prezentácie z ktorých som sa učil, všetko prebiehalo v najlepšom duchu. Určite Vám odporúčam vyskúšať.

Відповідь репетитора:

Milan, vďaka za referenciu :-)

Відповіді на запитання (6)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Mária S.

Ahojte, toto je test na prijmacie skúšky na SŠ, potrebovala by som vedieť odpoveď na tieto pod-otázky, vopred ďakujem

Valentín Beniak, Neprosím o lásku Neprosím o lásku, čo spaľuje jak hrom, o lásku – povodeň, ktorá sa valí kalom, o lásku Medúzy a jej tragický skon, o lásku najady, s jej milou búrkou v malom, o lásku holubov, čo obletujú dom, o lásku orlice, čo zasľúbená s bralom, o lásku Rusalky,…

Mária S.

Koľko nevhodných prívlastkov je vo vete?

Veta: V minulosti si ľudia na severe Škandinávie značili cestu kúskami práchnivejúcej kôry. Pri odpovedi by som bola rada za vysvetlenie. Ďakujem :))

Mária S.

polovetné konštrukcie

Existuje nejaké pravidlo, ktoré určuje, ktoré sloveso sa mení na neurčitý tvar ? V podraďovacích súvetiach je to zvyčajne prísudok vo vedľajšej vete. Ale v priraďovacom súvetí ? Napr. Lacko si sadol na klát a hlavu si vložil do dlaní. Sú tam dve možnosti ? Lacko si sadol na klát vložiac hlavu do…