Eduardo P.

Eduardo P.

Відповідає протягом 2 годин на 100% повідомлень.
100% 2 год.
Приймає нових учнів

Eduardo P.

Приймає нових учнів

Najlepšie doučovanie španielčiny pre Teba! Som Španiel. (Ovládam aj slovenčinu)

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Блоги

Опис

Vitajte a srdečne vás vítam!

ŠPANIELČINA PRE TEBA AK SI ZAČIATOČNÍKOV, POKROČILÝCH A VYSOKÝCH STUPŇOV. KONVERZÁCIA JE ZÁKLAD OD ŠTARTU...

Ahoj! Hallo! ¡Hola!

Volám sa Eduard, som profesor na EU Wien aj Karlovej univerzite v Prahe a absolvent pedagogiky a filozofie na Pápežskej katolíckej univerzite v Argentíne aj doktorandského štúdia na Madridskej Complutense univerzite. Ovládam, samozrejme, výborne španielčinu, pretože odtiaľ pochádzam.

V prvých mesiacoch výučby španielčiny som si uvedomil, že nikto nevie, ako učiť cudzie jazyky, a existuje veľa podvodníkov a ľudí, ktorí prichádzajú o peniaze s „improvizovanými učiteľmi jazykov“. Bol som učiteľom španielčiny na troch gymnáziách, dvoch v Bratislave a jednom v Piešťanoch a zistil som, že systém je veľmi nedostatočný (systém je starý a zastaraný). Vyžaduje sa aj trojročné štúdium akéhokoľvek jazyka, ale aby ho človek mohol používať, musí sa venovať ešte rok súkromne. Naozaj s týždenným venovaním sa na individuálnych hodinách s mojou emocionálnou inteligenciou a neuro-lingvistickým systémom budete schopní komunikovať či cestovať už za necelý polrok, záleží od osobného záujmu. Svoj systém tu v strednej Európe používam už 23 rokov s veľkým úspechom, pretože moji študenti už roky hovoria a žijú so španielčinou alebo žijú v Španielsku a Latinskej Amerike. Chcete byť jedným z nich? Zavolajte mi, pošlite mi správu cez SMS alebo WhatsApp.

🟧 Pred rezerváciou hodiny mi prosím pošli krátku správu s tvojimi požiadavkami! 🟧

Aké sú moje hodiny?

🟢 Najväčšou výhodou spolupráce 1:1 je priestor na komunikáciu a zostavenie individuálneho plánu - preto sa s väčšinou študentov hlavne rozprávame a venujeme tomu, čo je pre teba relevantné.

🟢 Podľa tvojich preferencií a cieľov sa riadim aj pri odporúčaní práce mimo hodín - niekomu sadnú moje digitálne materiály, iný zas preferuje papierovú učebnicu; niekto potrebuje mať portfólio materiálov na každodennú prácu, inému stačí pozrieť si mimo hodiny len krátke video.

🟢 Som veľkým zástancom práce s autentickým materiálom (seriály, podcasty, videá a články pre rodených hovoriacich), pretože tak môžeš absorbovať gramatiku a slovnú zásobu prirodzeným spôsobom. Materiál je ale potrebné citlivo vybrať podľa úrovne - ak napríklad ešte nerozumieš podcastom alebo filmom, možno len pracuješ so zlým zdrojom🤓.

Ja a jazyky

🌱 Keďže žijem vo Viedni a Bratislave, učím preto online, aktuálne študujem nemčinu, môj posledný jazyk, ktorý budem študovať. Na španielčinu som v každodennom kontakte, lebo som aj tlmočník.

🌱 So slovenčinou som začínal ako samouk a kombináciou vlastnej práce, kurzov a konverzovania s rodenými hovoriacimi som sa dostal až na úroveň, akú vidíš.

Ak chceš o mne vedieť viac, jednoducho si priprav svoje otázky ako prax na španielsku úroveň, bude to ľahké a zároveň zábavné.

✅ Mám skúsenosti s doučovaním detí, tínedžerov, mojich rovesníkov, mileniálov aj ľudí vo veku mojich rodičov. V súčasnosti sa však venujem len záujemcom od 13 rokov.

✅ Jednorazovú pomoc pri skúškach, úlohách a prekladoch poskytujem ale podľa normálneho cenníka.

✅ Doučujem výhradne ONLINE (Skype/Google Meet a pod.).

✅ Rezervačný systém cez Doučma je len orientačný. Pre viac informácií k voľným časom sa neboj napísať mi. Na môj odpis pošlem môj kontakt, alebo mi zavolaj priamo, lebo Doučma mešká náš kontakt. Preto Teším sa na našu spoluprácu.

✅ Faktúru je možné vystaviť aj na firmu, v tom prípade potrebujem Vaše IČ DPH.

Типи уроку

Štandardná lekcia

Španielsky jazyk od začiatku A1 až po vrcholovú odbornosť je krásna a odmeňujúca cesta. Online alebo osobne stručná hodina výučby môže obsahovať veľa informácií, ale dôležité nie je ovládať veľa slovíčok, ale rozumieť a vedieť správne používať. Preto poradim že 60 minút raz za týždeň je veľmi málo, ale navrhujem ak by ste mohli 90 minút 2x týždenne, bolo by to správne, aby ste si mohli aj užívať na čas hlasové cvičenia a konverzácie na fixovanie aj nových španielskych výrazov. Takže, prijmite túto cestu a užite si skúsenosť s ovládnutím španielčiny!

15 € / 60 хв.
Lektor španielčiny pre začiatočníkov a všetky úrovne, vrátane počty pre cestovateľov aj študentov. Od začiatku konverzácie s originál Španielom.

Pre začiatočníkov a všetky úrovne španielčiny ponúkam konverzácie, kde sa môžete učiť základy a zdokonaliť svoje jazykové schopnosti. Tieto konverzácie sú prispôsobené vašim potrebám a zameriavajú sa na bežnú komunikáciu v rôznych situáciách. Pre obchodnú španielčinu mám špeciálne kurzy, ktoré vám pomôžu zlepšiť vaše jazykové schopnosti v obchodnom prostredí. Tieto kurzy sa zameriavajú na slovnú zásobu, frázy a terminológiu potrebnú pre úspešnú komunikáciu v pracovnom kontexte. Pre žiakov základných škôl a cestovateľov ponúkam kurzy, ktoré sa zameriavajú na základné slovné zásoby, frázy a gramatiku, ktoré budú užitočné pri cestovaní a každodennom živote. Tieto kurzy sú interaktívne a zábavné, aby sa študenti mohli učiť hravou formou. Či už sa učíte pre zábavu, prácu alebo cestovanie, môžem prispôsobiť lekcie vašim potrebám a cieľom, aby ste mohli dosiahnuť svoje jazykové ciele. Teším sa na spoluprácu s vami a na vašu úspešnú cestu do sveta španielčiny!

18 € / 90 хв.
Ingrid H.

Ingrid H.

Неперевірена заявка

Eduardo je najlepší učiteľ akého som doteraz mala. Je milý, ústretový s veľa naučí. Hodiny s ním sú zábavné a každému veľa dajú. Som veľmi rada že som ho našla na Doucma

George F.

George F.

Неперевірена заявка

Prof. Eduardo je veľmi skúsený a profesionálny človek, ktorý sa vždy snaží dosiahnuť čo najlepšie výsledky. Je samostatný a má veľmi dobré komunikačné schopnosti. Jeho seriózny prístup, zameranie na detaily a ochota pomôcť je to, čo si na ňom veľmi vážim. Eduardo je veľmi príjemný a spoľahlivý človek, s ktorým môžem vždy odporučiť spoluprácu. George Fisherman

фото та сертифікати

Блоги (1)

Ohladom španielčinu...

Jeden žiak mi povedal: Počas piatich mesiacov, ktoré som cez Erasmus v Španielsku strávil, som sa vcelku naučil aj ich jazyk. Na začiatku človek veľa pochytí najmä z reklám v TV, ktoré sú jednoduché…