Monika O.

Monika O.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Monika O.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Biology and Chemistry Tutoring (IB, A-levels, GCSE)

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  20 €/год.
Ціна Від 20 €/год.
Опис Типи уроку Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис

In this class I will help you navigate the content and give you tips and tricks on how to prepare for the exams and complete your assignments (e.g. IAs/EEs for the IBD Programme). It is suited for students who want to revise before an exam, switch from standard to higher level subject, want to have a head start on the course material before starting IB or need help with their assignments.

First and foremost my lessons are tailored to YOUR needs - how you learn makes a big impact on your understanding of school material. I create a comfortable, relaxed and motivating space where you can come to at ANY knowledge/skill level and ASK all of your questions. :) Despite my science-heavy background I make the lessons creative and fun and encourage my students to think outside of the science subjects.

My tutoring style is discussion-based. We will have a conversation about the subjects (rather than a lecture), which will give you the tools and confidence to better synthesize the course content and present your ideas in a specific manner. I create my own materials for each class, including definitions, calculations, diagrams and past-exam questions. I use a touchscreen tablet to interactively annotate our class worksheets, draw structures and mechanisms, write down chemical reactions and step-by-step calculations.

If you are interested, book a free meeting with me to find out how I could help you achieve your goals.
Take care!

Типи уроку

Skúšobná lekcia

Initial discussion about the classes - your goals, your objectives, my tutoring methods...

Безплатно / 15 хв.
Standard class

20 € / 60 хв.
Double Class

2-hour class ideal for exam preparation

38 € / 120 хв.

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (11)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Monika O.

tepelný efekt

Dobrý deň, akurát riešim jednu otázku z chémie. Týka sa tepelného efektu rozpúšťania. Viem k nemu aj teóriu aj ako to funguje a o čo ide, jediné čo mi nie je jasné je ako určím či konkrétna zlúčenina bude mať tento efekt kladný alebo záporný. Podľa čoho viem napríklad či sa pri a) KCl, b) riedení…

Monika O.

Neutralizácia

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto pomôcť s týmto chemickým príkladom ? Vypočítaj objem 10% roztoku kyseliny sírovej, ktorý treba na zneutralizovanie 7,5% roztoku hydroxidu draselného.

Monika O.

chemia príklad

dobrý deň, ako prosím mám vypočítať tento príklad? Aké látkové množstvo glukózy sa nachádza v 10 ml roztoku, ktorý sme pripravili zriedením objemu 12ml roztoku glukózy s koncentráciou 1 mmol.l-1 objemom 3ml H2O?

Monika O.

chémia LF

Dobrý večer, prosím vedel by niekto pomôcť s týmito príkladmi: 62. Ak reaguje 5 molov peroxidu vodíka s 2 molmi manganistanu draselného, množstvo vzniknutého kyslíka je: a) 0,5 mol b) 160 g c) 16 g d) 32 g 90. Vypočítajte, koľko kyslíka a koľko vzduchu je potrebné na horenie 7 l…

Monika O.

Pokus

Dobrý večer, chcela som sa opýtať či by mi nevedel niekto poradiť s reakciou a opisom deja ako vznikol hasiaci prístroj v tomto pokuse (čo s čím reagovalo)… Vopred ďakujem Pomôcky: frakčná banka, saponát, chemická lyžička, skúmavka, zriedená kyselina octová, pinzeta, gumené rukavice, zátku na…