Mario G.

Mario G.

Приймає нових учнів

Mario G.

Приймає нових учнів
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Заявки

Опис

Dobrý deň všetkým.
Cudzie jazyky sú mojim koníčkom. Od malička som sa učil nemčinu s native speaker a využil som ju pri mojom pobyte v Nemecku.
V 90-tych rokoch som si uvedomil potrebu vedieť anglicky. Zaplatil som si konverzačny kurz angličtiny a po jeho absolvovaní som vycestoval za prácou do Anglicka.

Začiatky boli ťažké, ale po roku v Anglicku som začal rozumieť jazyku a používať ho. Za krátky čas som bol schopný pomáhať slovenským kolegom v zdokonaľovani sa v anglictine, prekladať pri rieseni problémov v zamestnaní, písať žiadosti v angličtine a telefonovať na úrady v Anglicku.

Môj ciel je naučiť vás komunikovať v angličtine a nestratiť sa v bežnom živote.

Minimum domácich úloh, zabúdanie je prirodzený proces pri učení sa všetkého nového. Je na mne nezabúdať a opakovať dovtedy, kým je potreba.

Cena za 45min je 6Eur za 60min. 9Eur
Vyučujem len online cez Skype, WhatsApp,Facetime len dospelych nad 18 rokov

Anna M.

Anna M.

Неперевірена заявка

MARIO je výborný učiteľ so znalosťou hovorovej angličtiny. Bola som veľmi spokojná s jeho metódou vyučovania a s mojim pokrokom. Vrelo odporúčam každému vecnému zaciatocnikovi.

Margaréta M.

Margaréta M.

Неперевірена заявка

Pozor pozor!!! Na tohto pana pozor! Je to uchyl, doucoval moju 15 rocnu dceru a hned na 2. hodine mal perverzne, sexualne narazky a dceru chcel znasilnit. Je to proste stary U C H Y L.