Martina H.

Martina H.

Відповідає протягом 1 години на 90% повідомлень.
90% 1 год.

Martina H.

Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки Фото та Сертифікати

Опис

*Výučba prebieha cez SKYPE.* Prvá hodina Zdarma.*
Absolventka vysokej školy vo Francúzsku so zameraním na jazyky, hovorím plynulo francúzsky s francúzskym prízvukom (úroveň C1). Ponúkam doučovanie tohto jazyka na všetkých úrovniach (začiatočníci aj pokročilí). Rada sa prispôsobím vaším požiadavkám, či už pôjde o konverzácie alebo doučovanie gramatiky.
Ponúkam rovnako doučovanie nórskeho jazyka pre začiatočníkov (úroveň A0-A2/B1). Nórčinu som študovala 3 roky vo Francúzsku a tento rok som absolvovala intenzívny letný kurz v Bergene.
Pracujem s knihami Norština nejen pro samouky, Med tusen ord, Le norvegien en vingt lecons, plus vlastné materiály. Možnosť prispôsobiť sa vašej knihe.

Eva K.

Eva K.

Неперевірена заявка

Martinka je skvelá učiteľka. Môjho syna naučila z nuly na požadovanú úroveň v rekordnom čase. Vrátane krásneho prirodzeného akcentu. Je dôsledná v príprave, naprosto spoľahlivá , výborne komunikuje a veľmi citlivo a presne reagovala na to, aká bola práve objednávka. Prebudila vo svojom žiakovi lásku k francúzštine a záujem. Je trpezlivá a má výrazný pedagogický talent.

фото та сертифікати