Jana Š.

Jana Š.

Відповідає в середньому протягом 2 годин
2 год.

Jana Š.

Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Заявки Відповіді на запитання

Опис

Som učiteľka nemeckého jazyka na základnej škole. Vysokoškolské štúdium som ukončila na Prešovskej Univerzite, Fakulte humanitných a prírodných vied v roku 2007, odbor nemecký jazyk - geografia. Absolvovala som viacero pobytov v Nemecku ešte ako študentka a neskôr aj počas pedagogickej praxe. Od septembra 2007 pracujem ako učiteľka nemeckého jazyka na základnej škole, pripravujem žiakov na olympiádu z nemeckého jazyka, na prijímacie skúšky na stredné školy. Doučím gramatiku, konverzáciu, potrebám sa samozrejme prispôsobím. Doučím aj stredoškolákov.
Preferujem osobný kontakt, nie skype

Tomáš M.

Tomáš M.

Неперевірена заявка

Profesionálny prístup,odbornosť, ústretovosť, individuálny prístup, ktorý rozvíja komunikačné zručnosti a schopnosti študenta. Nemecký jazyk pre všetky vekové skupiny. Pre začiatočníkov alebo mierne pokročilých. Ja som začínal ako začiatočník a za veľmi krátky čas som sa naučil potrebné základy nemeckého jazyka pre dohovorenie sa v Rakúsku. Veľká spokojnosť z mojej strany. Všetkým vrelo odporúčam.

Відповіді на запитання (3)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Jana Š.

výpočet mierky plánu a mapy

ako sa počíta mierka mapy? Na mape s mierkou 1 : 200 000 je znázornená vzdialenosť z mesta A do mesta B úsečkou dlhou 4 cm. Aká je táto vzdialenosť v skutočnosti?