Jana Š.

Jana Š.

Odpovedá v priemere do 2 hodín.
2 hod

Jana Š.

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som učiteľka nemeckého jazyka na základnej škole. Vysokoškolské štúdium som ukončila na Prešovskej Univerzite, Fakulte humanitných a prírodných vied v roku 2007, odbor nemecký jazyk - geografia. Absolvovala som viacero pobytov v Nemecku ešte ako študentka a neskôr aj počas pedagogickej praxe. Od septembra 2007 pracujem ako učiteľka nemeckého jazyka na základnej škole, pripravujem žiakov na olympiádu z nemeckého jazyka, na prijímacie skúšky na stredné školy. Doučím gramatiku, konverzáciu, potrebám sa samozrejme prispôsobím. Doučím aj stredoškolákov.
Preferujem osobný kontakt, nie skype

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Tomáš M.

Tomáš M.

Neoverená referencia

Profesionálny prístup,odbornosť, ústretovosť, individuálny prístup, ktorý rozvíja komunikačné zručnosti a schopnosti študenta. Nemecký jazyk pre všetky vekové skupiny. Pre začiatočníkov alebo mierne pokročilých. Ja som začínal ako začiatočník a za veľmi krátky čas som sa naučil potrebné základy nemeckého jazyka pre dohovorenie sa v Rakúsku. Veľká spokojnosť z mojej strany. Všetkým vrelo odporúčam.

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Jana Š.

Das Perfekt (Perfektum)

ako vyjadrím perfektum v nemčine?

Jana Š.

výpočet mierky plánu a mapy

ako sa počíta mierka mapy? Na mape s mierkou 1 : 200 000 je znázornená vzdialenosť z mesta A do mesta B úsečkou dlhou 4 cm. Aká je táto vzdialenosť v skutočnosti?