Martina S.

Martina S.

Odpovedá do 16 hodín, na 80% správ
80% 16 hod

Martina S.

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Dobrý deň,

ak ste na tejto stránke, rozhodli ste sa prehĺbiť vlastné vedomosti z nemeckého jazyka, alebo znalosti vašich blízkych.
Gramatiku, konverzáciu, prípravu na skúšky, zostavenie životopisu alebo prípravy na pohovor? Mate chuť učiť sa z pohodlia domova, štýlom a tempom, ktoré vám najlepšie vyhovuje? Ponúkam výučbu nemčiny len cez skype pre všetky vekové kategórie a presne podľa Vašich požiadaviek.
K mojej kvalifikácii - mám ukončené vysokoškolské štúdium odbor - PEDAGOGIKA dospelých na LMU v Mníchove, kde žijem a pracujem od roku 2008.
Počas prvého magisterského štúdia na Slovensku som úspešne absolvovala všeobecnú štátnu jazykovú skúšku z nemeckého jazyka na úrovni C1 a v roku 2008 aj odbornú štátnu jazykovú skúšku - C2.

Doučovaniu sa venujem od roku 2006 a mám výborné výsledky.
Materiály a elán Vám rada poskytnem.

Urobte krok vpred.

Tina

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Ondrej S.

Ondrej S.

Neoverená referencia

No. Musim povedat ze som si nasiel skvelu ucitelku. Hodiny s Martinkou su fakt zaujimave a skvele sa s nou rozprava na hocijaku temu. Ma dobry system ucenia a tie hodiny nielen ze nie su zabity cas, ale este sa vzdy tesim na nasledujucu hodinu. Zaroven obdivujem jej trpezlivost. Urcite odporucam a dakujem. Pomaha mi to praci vo Viedni a konecne som so sebou spokojny

René K.

René K.

Neoverená referencia

S pani Semanekovou mávam hodiny nemčiny cez skype už pomaly rok. Som veľmi rád, že som na ňu onoho času natrafil, pretože vyučovacie hodiny s ňou sú veľmi príjemne strávené a spoločné rozhovory v nemčine mi veľmi pomáhajú pri mojej práci v zahraničí. René K, Švajčiarsko

Mária A.

Mária A.

Neoverená referencia

Martinku som si vybrala hlavne preto, ze nielen ze jazyk studovala, ale aj zije v nemecky hovoriacej krajine. Jej pristup, ochota, elan, trpezlivost, priprava na kazdu hodinu je presne to, co som ocakavala od lektora a co mi pomahalo sa v nemcine zlepsovat. S kazdou hodinou som mala chut ucit sa viacej a viacej. Jej dlhorocne skusenosti s doucovanim bolo poznat na kazdej jednej nasej hodine. Kazdemu, kto sa chce nemecky naucit, ju vrelo odporucam :)

Peter P.

Peter P.

Neoverená referencia

Frau Semanekova hilft mir meine Deutschkentnisse weiterzuentwickeln und Sie vorbereitet mich auf die Prüfung C1. Jede Stunde ist sehr interessant und wir üben entweder Gramatik oder Konversation. Sie korrigiert meine Fehler achtsam, aber unterbricht mich nie. Die Unterlagen bekomme ich per Email im Voraus. Mein Wortschatz erweitert sich mit jeder Stunde. Ich kann Sie nur empfehlen, falls Sie eine echte und freundliche Lehrerin suchen!

Martin K.

Martin K.

Neoverená referencia

S pani Semanekovou som absolvoval pripravu na prac.pohovor do Nemecka. Vyucovanie bolo cez skype, super vec. Priprava bola zamerana na tvorbu konstruktivnych odpovedi, volbu vhodnej sl. zasoby a ako sa vynajst po nemecky v stresovej situacii pocas pohovoru. Presli sme spolu viacero simulovanych pohovorov, skoro ako na hodinach psychologie. Prinieslo mi to veru osoh. Pracu som dostal :-) a nadobudnute skusenosti a jazykovu obratnost budem nadalej vyuzivat. Vrelo doporucujem. DAKUJEM!!!