Maria T.

RNDr. Maria T.

Odpovedá v priemere do 27 hodín.
27 hod

Maria T.

Popis Referencie

Popis

Som učiteľkou na bratislavskom gymnáziu a s doučovaním chémie a pripravou na VŠ a maturitu mám viac než 10 ročné skúsenosti, som srdečná, bezprostredná a trpezlivá. Snažim sa žiakom vždy výjsť v ústrety a prispôsobovať sa ich tempu a nárokom.

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Amalia M.

Amalia M.

Neoverená referencia

Určite odporúčam doučovanie z chémie. Vždy som bola jednotkárka, ale keď som sa rozhodla maturovať z chémie, tak som si uvedomila, že budem potrebovať pomoc - a tá sa mi pri pani Tisovskej dostavila :) Je priateľská a jej vysvetľovanie je zrozumiteľné a ľahko pochopiteľné :)

Katarína B.

Katarína B.

Neoverená referencia

Keď som prvýkrát prišla na doučovanie, tak som zistila, že aj z chémie môže mať človek radosť (aj keď je z nej tak hlúpy, ako som bola ja). Maja vedela vysvetliť učivo zrozumiteľne a vždy bola ochotná zopakovať veci aj viackrát, až pokiaľ to človek úplne nepochopil. Na doučovania som sa vždy tešila a odchádzala som s pocitom, že som čoraz viac pripravenejšia na maturitu. Majke vďačím za jej úspešné zvládnutie a určite odporúčam!

Alexander Č.

Alexander Č.

Neoverená referencia

Vyborny zrozumitelny vyklad, priatelsky pristup. Spokojnost zarucena :)

Petra F.

Petra F.

Neoverená referencia

Všetko zrozumiteľne a jednoducho vysvetlené.Z každej hodiny som odchádzala maximálne spokojná.Vďačím Majke za úspešnu prípravu na príjimačky na medicínu.Odporúčam všetkym :))

DenisaKadakova

DenisaKadakova

Neoverená referencia

Z vlastnych skusenosti odporučam doučovaniez chemie. Skvely pristup, ochota naučiť a aj podrobnejšie vysvetliť učivo. Super podane učivo že som sa to na tej hodine naučila.. odporučam určite. Malo kde sa stretnete s takych perfektným a kamaratskym pristupom. :-)