Alina P.

Alina P.

Odpovedá do 13 hodín, na 30% správ
30% 13 hod
Prijíma študentov

Alina P.

Prijíma študentov
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Zdravím! :) Volám sa Alina, vyštudovala som prekladateľstvo a tlmočníctvo v Prešove (RU-UA). Bývam v Košiciach, mam znalosti a priestory (pri Auparku) na doučovanie. Vedomosti sa snažím podávať záživným spôsobom :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Lucia K.

Lucia K.

Neoverená referencia

Fantasticka pani doucovatelka, syn si ju velmi pochvaluje. Odporucam🔝🔝🔝👍👍👍

Karol B.

Karol B.

Neoverená referencia

Môj syn má vďaka Aline na bilingválnom gymnáziu z ruského jazyky jedničky, napriek tomu, že ako športovec nie je na každej vyučovacej hodine. neskúšali sme iného doučovateľa na ruský jazyk, ale ani nemáme dôvod - s Alinou sme veľmi spokojní.

Karol B.

Karol B.

Neoverená referencia

Alina doučuje môjho 13. ročného syna , navštevujceho bilingválne gymnázium. Vlani mal na konci roka jedničku a zatiaľ sa mu aj tohto roku v prvom polroku darí zbierať samé jednotky. Má individuálny študijný plán, nakoľko chýba v škole na mnohých hodinách kvôli športu, ale vďaka Aline ho Ruský jazyk nestresuje a učí sa ho aj sám s nadšením a zápalom.

Kristína Š.

Kristína Š.

Neoverená referencia

So slečnou Alinou som bola veľmi spokojná. Je výborná a milá doučovateľka. Pomáhala mi s prácou na ruský jazyk, ktorá dopadla bez chyby. Určite ju vrelo odporúčam.

Tomas K.

Tomas K.

Neoverená referencia

Alina ma uci ukrajinsky jazyk 2x tyzdenne uz treti mesiac. Vzdy je pripravena na hodinu. Nejdeme len podla ucebnice, ale obcas mame aj "tvorive" hodiny, kde sa snazime rozpravat mimo predpisane ucivo. Za mna uplna spokojnost. Cize, odporucam.