Anna T.

Anna T.

Odpovedá do 12 hodín, na 50% správ
50% 12 hod

Anna T.

Angličtina prípadne občianska náuka so skúsenou učiteľkou

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Doučujem hlavne cez skype, facetime, viber, messenger.
Doučím na maturitnú skúšku (B1, B2, C1), štátnu skúšku, získanie certifikátov, testovanie, komunikáciu v anglickom jazyku, ale aj jednorázovo na obyčajnú písomku (môže byť aj ZŠ A1 či A2).

Doučím na maturitnú skúšku, ale aj jednorázovo na písomku, či odpoveď z náuky o spoločnosti - občianskej náuky, psychológie, ekonómie, filozofie.

Výučba je pre mňa poslaním, snažím sa vyhovieť požiadavkám klientov a nájsť pre nich vhodné spôsoby a metódy.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Ivett M.

Ivett M.

Neoverená referencia

Mali sme spolu niekoľko hodín angličtiny a nie málo. Telefonovali sme cez skipe, čo pokladám za veľkú výhodu, pretože každý bol v pohodlí svojho domova a ja som sa mohla lepšie sústrediť . Doučovania mi dosť pomohli a vždy boli prispôsobené tomu čo som potrebovala. Učenie ju baví a vždy sa snaží naučiť čo najviac a najlepšie ako vie. Často poukazuje ako sa gramatika využíva v praktickom živote. Je veľmi trpezlivá a vždy našla spôsob ako mi vysvetliť to čomu som dlho nechápala. Angličtinu ovláda výborne, takže odporúčam každému, kto sa chce zlepšiť, ďalej napredovať, ale aj tomu kto nerozumel a rad by porozumel.

Katarína B.

Katarína B.

Neoverená referencia

Anička je výborná učiteľka, dokonale ma pripravila na štátnice z angličtiny 🙂 na každú hodinu bola pripravená. Jej milý a povzbudivý pristup ma motivoval ku konverzácii v angličtine, ktorej som sa veľmi vyhýbala. Vysvetľuje jasne a zruzumitelne s využitím mnemotechnickych pomôcok a so zmyslom pre humor. Určite odporúčam 🙂 sama k nej ešte chystám na ďalšie doučovanie na vyšší level