Denisa N.

Denisa N.

Odpovedá v priemere do 18 hodín.
18 hod

Denisa N.

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ponúkam doučovanie Anglického a Nemeckého jazyka, nakoľko som tieto jazyky vyštudovala na VŠ Univerzity Komenského v Bratislave, kde som popri štúdiu taktiež doučovala.
Strávila som pár mesiacov v Londýne ako aupair a momentálne učím na GAB v Námestove. Rada doučím gramatiku či konverzácie, pripravím na maturitu či pomôžem s úlohami a prípravou do školy.
Na čase a mieste sa viem dohodnúť a prispôsobiť.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Marek H.

Marek H.

Neoverená referencia

Perfektná príprava, skvelé znalosti jazyka, proste človek, ktorý vie čo chce a hlavne ho to baví. Vrelo odporúčam aj ja. Slečna Nováková má doučovala cca 3 mesiace pred odchodom do Dánska na Erazmus. Veľmi mi to pomohlo a posunulo ma o krok ďalej.

Marian G.

Marian G.

Neoverená referencia

Veľmi odporúčam. Mal som ísť na pracovnú cestu do Londýna, ktorá mala trvať jeden celý mesiac. Slečna Nováková ma dokazala na ňu veľmi dobre pripraviť, za čo jej veľmi pekne ďakujem a zároveň odporúčam aj ostatným. Veľmi spoľahlivá a zodpovedná osoba.

Matúš H.

Matúš H.

Neoverená referencia

Odporúčam doučovanie anglického jazyka, doučovanie mi poskytlo viditeľné zlepšenie a vďaka priateľskému prístupu som sa vždy tešil na hodinu. Príprava doma bola tiež neodmyslitelnou súčasťou doučovania a pomáhala lepšie si zapamätať preberane učivo. Som z Bratislavy a to je jediný dôvod prečo už jej hodiny nenavštevujem- doučovala ma ešte počas štúdia a aj napriek tomu bola na hodinu vždy pripravená. Keby to pre mňa nebolo tak ďaleko navštevoval by som jej hodiny aj naďalej.