Miška K.

Miška K.

Odpovedá v priemere do 11 hodín.
11 hod

Miška K.

Preferované časy: večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

Potrebuje Vaše dieťa pomôcť s prípravou na maturitnú skúšku z anglického jazyka ?
Šikovná lektorka s päťročnou praxou otvára
prípravný kurz na maturitné skúšky
z anglického jazyka (úroveň B1 aj B2)
Kde ? Rača, Kadnárova ulica
Kedy ? Bloková výučba cez víkendy (čas a deň bude prispôsobený preferenciám prihlásených študentov), začiatok koncom septembra.
Za koľko ? V prípade štyroch a viacerých prihlášok cena 4 € / 60 min., pri menšom počte žiakov 6 € /hod. (maximálny počet študentov v skupine je 7)
Čo budeme robiť ? Prvé tri mesiace budú venované gramatike s dôrazom na všetky jazykové zručnosti potrebné k úspešnému zvládnutiu písomnej časti skúšky (počúvanie, čítanie s porozumením, písanie).
V ďalšej časti kurzu prejdeme spolu všetky maturitné témy s dôrazom na vhodnú slovnú zásobu a často používané anglické frázy. Naučíme sa porovnávať a opisovať obrázky, rozprávať o zážitkoch, miestach a mnohé iné užitočné veci.

Kto som ? 24 ročná zamestnaná absolventka bakalárského štúdia, aktuálne externe pokračujem na druhom stupni VŠ. Popri tom sa venujem už od strednej školy doučovaniu angličtiny študentov na rôznych úrovniach. Na maturitné skúšky som už pripravila viac ako sedem žiakov, z toho traja maturovali z vyššej úrovne B2. Okrem toho už tretí rok vediem anglický krúžok s detičkami vo veku od 8 do 12 rokov, učím aj individuálne hodiny a mám skúsenosti aj s výučbou dospelých.

Teším sa na Vaše maily. 

Fotky a certifikáty