Hana H.

Hana H.

Odpovedá do 6 hodín, na 80% správ
80% 6 hod

Hana H.

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som študentkou STU. S doučovaním mám dlhoročné skúsenosti či už z doučovaní získaných pomocou recenzí alebo prácou cez agentúru. Prevažne doučujem žiakov základných a stredných škôl matematiku a slovenský jazyk ale aj iné predmety. Tiež som pripravovala svojich žiakov na rôzne testovania, či už Testovanie 9 (monitor) alebo na maturitu. Som časovo ale aj v oblasti doučovania jednotlivých predmetov flexibilná.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Pažitková K.

Pažitková K.

Neoverená referencia

Super doučovateľka , odporúčam.

Slávka K.

Slávka K.

Neoverená referencia

Hanka je výborná doučovateľka. Zodpovedná, dochvíľna, milá, výborný prístup k dieťaťu, mohla som sa plne spoľahnúť, že sa rieši presne to čo treba riešiť, prispôsobivá k okolnostiam, ktoré vznikajú po všetkých stránkach. To vidím ja ako rodič, ktorý sa snažil niečo zabezpečiť. Ale na známkach dieťaťa je vidieť aj to čo je vlastne najdôležitejšie. Samotná kvalita doučovania. A naše známky? Pred doučovaním: 5, 3, 5, 3. Po doučovaní? 1, 1, 1. A pozor z koncoročnej sumárnej písomky kde bolo všetko (teda aj to z čoho boli predtým päťky) bola známka 1*. S hviezdičkou. Preto, že to bolo na 100%. Bez chyby. Je pravda, že okrem zabezpečenia doučovania tam prišlo aj k zmene školy a teda učiteľky a tak, ale rozhodne za tie jednotky patrí vďaka v obrovskej miere Hanke. Veľká vďaka!!! Odporúčam.

Alžbeta B.

Alžbeta B.

Neoverená referencia

S doučovaním sme veľmi spokojní.Hanka je veľmi milá, trpezlivá a vždy pozitívne naladená. Na doučovanie je perfektne pripravená a vie jednoducho a zrozumiteľne vysvetliť učivo. Jedným slovom VYNIKAJÚCA. Odporúčame!

Isabella R.

Isabella R.

Neoverená referencia

Najlepší človek na svete! Zlepšenie známok, super prístup aj štýl doučovania :) <3

Fero P.

Fero P.

Neoverená referencia

Lepšie doučko som nemal, vždy pripravená s úsmevom na tvary.