Róbert T.

Róbert T.

Odpovedá do 14 hodín, na 20% správ
20% 14 hod

Róbert T.

Individuálne doučovanie jednoduchou formou pre ZŠ a SŠ alebo prípravné kurzy za výhodné ceny.

Cena Od 21 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, som absolvent pedagogickej univerzity odbor M-CH. Doučoval som a doučujem študentov ZŠ a SŠ. Učím na ZŠ. Som seriózny, trpezlivý a nie je problém doučiť aj v pohodlí domova (viem sa dopraviť po celej BA)

*** Pripravujem aj kurzy pre 5. ročník, ako prípravu na 8. ročné gymnázia (otvorenie min. počet 6 žiakov - viac info prosím správu)
*** Pripravujem aj kurzy pre 9. ročník, ako prípravu na stredné školy (otvorenie min. počet 6 žiakov - viac info správa)
*** Pripravujem aj kurzy pre 9. ročník, ako prípravu na "Testovanie 9 -T9" (otvorenie min. počet 6 žiakov - viac info prosím správu)

Môžete si pozrieť web : www.******

Typy lekcií

Štandardná lekcia

21 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Maria R.

Maria R.

Neoverená referencia

Robert doucuje nasho syna (momentalne 6. rocnik ZS) a ten je velmi spokojny, na hodiny sa tesi, ma pocit, ze si rozumeju (Robert neuplatnuje autoritativny ucitelsky pristup, skor kamaratsky), vidim aj lepsie vysledky v skole. Odporucam.

Zuzana Š.

Zuzana Š.

Neoverená referencia

Skvelý učiteľ. Veľmi nám pomohol. Syn stredoškolák bol so sériou doučovacích hodín veľmi spokojný, výsledky sa prejavili okamžite. Ďakujeme.

Timea B.

Timea B.

Neoverená referencia

Dobrý deň, synator mal zatiaľ iba jednu hodinu doučovania z matematiky (ZŠ) ale po skončení sa vyjadril, že ho to veľmi bavilo a hlavne, to pochopil. Opýtal sa, či by ďalšiu hodinu mohol mať o pol hodinu dlhšie. Myslím si, že to hovorí za všetko. Pán Robert je veľmi milýa trpezlivý a určite ho odporúčam...budete určite spokojní. Ďakujeme Timea