Igor K.

Igor K.

Odpovedá do 3 hodín, na 60% správ
60% 3 hod
Prijíma študentov

Igor K.

Prijíma študentov

Doučovanie anglického jazyka

Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ponúkam doučovanie anglického jazyka v Prešove žiakom základných a stredných škôl, a taktiež dospelým, ktorí sa chcú tento jazyk naučiť, alebo v ňom zdokonaliť. Mám vyštudovaný magisterský odbor anglistika amerikanistika a dlhoročnú prax v doučovaní. Rád Vám preto pomôžem prejsť cez všetky úskalia, ktoré tento jazyk obnáša.

Rád Vás pripravím na maturitnú škúšku, pohovor, vysvetlením gramatiku, pomôžem s úlohami, esejami, alebo môžme konverzovať na rôzne témy či už zo všeobecných, alebo odbornejších oblastí.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 45 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Kristina K.

Kristina K.

Neoverená referencia

Igora som oslovila na online doučovanie mojej dcéry v 8-ročníku a musím povedat, že som nemohla spraviť lepšie. Dcéra si doučovanie veľmi pochvaľovala, kedže sama videla, že sa v angličtine zlepšuje. Určite budeme pokračovať dalším rokom. Takže za mňa super, keďže výsledky sú viditeľné.

Gresikova P.

Gresikova P.

Neoverená referencia

Chcela by som sa poďakovať pánu doučovateľovi za skvelú prípravu na maturitnú skúšku, ktorú som úspešne zvládla a taktiež za celé obdobie štúdia. Vždy mi vedel všetko dôkladne vysvetliť tak, aby som to vedela pochopiť a mohla sa stále zlepšovať. Ak som nestíhala, stále sa vedel nejako prispôsobiť. Lepšieho doučovateľa som si nemohla priať. Ak budem na vysokej škole potrebovať s angličtinou opäť pomôcť, určite sa neho obrátim.

Sofia A.

Sofia A.

Neoverená referencia

Po krátkom čase musím konštatovať, že moja úroveň sa výrazne zlepšuje. Konečne sa tak nebojím konverzovať a pomaly začínam chápať aj gramatické súvislosti, ktoré mi doteraz neboli jasné. Určite budem pokračovať aj v budúcom roku, keďže každá hodina s Igorom mi veľmi dáva. Je mimoriadne trpezlivý, priateľský a učivo vie skutočne dôkladne vysvetliť. Taktiež je veľmi ochotný prispôsobiť hodinu aj v inom čase, ak mi to niekedy nevyhovuje. Ak chce niekto zlepšiť konverzáciu, gramatické vedomosti, obohatiť slovnú zásobu a napredovať v angličtine, určite bude veľmi spokojný.

Eva R.

Eva R.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť s výukou. Igor ma úžasnú schopnosť vedieť učivo zrozumiteľne vysvetliť a viesť študenta takým spôsobom, aby napredoval čo najrýchlejšie. Moja úroveň sa každým týždňom zlepšuje a komunikácia mi už nerobí taký problém ako predtým. Taktiež oveľa lepšie zvládam pochopenie a preklad viet, čo ma nesmierne teší. Určite ho ako doučovateľa odporúčam všetkým, ktorí vyžadujú individuálny prístup, potrebujú si zlepšiť gramatiku, osmeliť sa v komunikácii, či rozšíriť slovnú zásobu

Daniel K.

Daniel K.

Neoverená referencia

Igor je skvelý doučovateľ, s ktorým som bol veľmi spokojný a ktorého vrelo odporúčam. Oceňujem hlavne jeho priateľský prístup, trpezlivosť a ochotu pri vysvetľovaní a taktiež jeho profesionálny prístup k výučbe, ktorý vie prispôsobiť požiadavkám študenta.