Hana G.

Hana G.

Odpovedá do 7 hodín, na 70% správ
70% 7 hod
Prijíma študentov

Hana G.

Prijíma študentov

PROFESIONÁLNY ale kamarátsky PRÍSTUP.🤗 Individuálky-👫Malé deti-Maturity🤺-Rodiny👨‍👩‍👦-Skupinky👨‍👩‍👧‍👧

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Hola amigos!🤗
krásny deñ želám..
Dovolte mi sa predstaviť: 🌷

som 34r. bilingválne hovoriaca skúsená, úplne v pohode :) lektorka, organizátorka krúžkov a individuálnych lekcií španielčiny pre deti i dospelých jazykovej mobilnej školy La Espaňolita v Bratislave a učitelka španielčiny na Cambridge school v Bratislave.

Ponúknuť Vám viem lekcie, ktoré si určujete aj vy ( môžu byť aj pre páry, rodinu, trojicu..s lepšou cenou pre skupinu) a ja prinesiem metódy, ako to urobiť. Nebudem Vás tlačiť do toho, čo Vám nieje prirodzené. Učenie jazyka je aj o príjemnom pocite pri jeho používaní.
Lekcie, kde využijete svoj zaplatený čas na plno, budete aktívny a budete robiť veci, ktoré vás bavia a sú pre Vas efektívne?!?
Učím najmä metódou priamo v teréne, doma alebo cez Skype - lektor z Mexika, native.
Doučím , naučím, vysvetlím, pripravmí na písomky, a i .čokoľvek zo španielčiny / Expert /formou a metódou šitými na Vašu mieru. Deti zábavnou formou / videa, obrázky, knizky, hracky../ a dospelych empirickou a komunikacnou formou priamo i v terene.
Široke skusenosti s učením od ZŠ po firmy./ 10 rokov som žila v Mexiku i v Španielsku. Korene mám bolívijske.

Teším sa na Vás.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Lucia T.

Lucia T.

Neoverená referencia

Pani Hana je veľmi milá a príjemná. Učí môjho 10ročného syna, ktorého hodiny s ňou naozaj bavia. Vždy sa snaží vymyšľať aktivity, ktoré zodpovedajú jeho záujmom. Na každú hodinu má pripravené rôzne hry a pesničky. Veľmi tiež oceňujem, že je ochotná sa nám časovo prispôsobovať. Je to ten typ doučovateľky, ktorá to nerobí len pre peniaze, ale naozaj chce, aby sa žiak niečo naučil.

Eva S.

Eva S.

Neoverená referencia

Skvelá doučovateľka pre dcéru. Priateľský, flexibilný, nápomocný prístup. Vysvetlí gramatiku, tak, aby aj dieťa rozumelo a reálne aj vedelo použiť španielčinu v praxi. Skype hodiny su dobre nakombinovane, kde sú teória, videá, hravé kvízy v jednom. Tešíme sa na ďalšie hodiny :)

Simona S.

Simona S.

Neoverená referencia

Doučovanie naživo aj cez Skype bolo zaujímavé a nápomocné. Doucovatelka má dobrý prístup ku svojim žiakom a dobrý prístup k získavaní znalosti zo španielčiny. Veľmi mi pomohla

Naďa T.

Naďa T.

Neoverená referencia

Mala som hodiny aj online cez skype aj naživo, vždy super. Skvelý prístup, učivo kľudne vysvetlí od začiatku kým človek nepochopí, precvičovanie v podobe bežnej konverzácie.

Zuzana Š.

Zuzana Š.

Neoverená referencia

Hanka je úplne top! Každá hodina je zaujimavá, náučná, záživná, prispôsobená žiakovi a jeho potrebám. Navyše vychádzky do ulíc, obchodu a medzi ludí Ťa dostanú do denodenných bežných situácií, čo napomáha prirodzenejšie používať jazyk. Celkový prístup je minimálne na jednotku s hviezdičkou.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Hana G.

Príhovor

Vedel by mi niekto pomôcť s príhovorom ?