Lenka K.

Lenka K.

Odpovedá do 15 hodín, na 100% správ
100% 15 hod

Lenka K.

Doučovanie chémie a biológie :)

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Vyštudovala som biotechnológie a potravinárske technológie, pracovala som vo Viedni na medicínskoveterinárnej univerzite VETMEDUNI. Mám viacročné skúsenosti s doučovaním biológie a chémie, pripravím na prijímacie pohovory na školy prírodovedného zamerania, pre žiakov, ktorí chcú ísť na medicínu, viem poskytnúť pravidelné testovanie, modelové testy, k doučovaniu viem poskytnúť potrebné materiály a prezentácie k výučbe. Okrem iného pripravujem deviatakov na monitory a na prijímacie skúšky na stredné školy. :) Výučba prebieha online a osobne v Nitre. V prípade záujmu ma kontaktujte. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Rastislav J.

Rastislav J.

Neoverená referencia

Začal som sa učiť angličtinu a vybral som si zo všetkých profilov Lenku. A rozhodol som sa správne.

Paulína H.

Paulína H.

Neoverená referencia

Veľmi odporúčam iba v priebehu pár hodín som sa dokázala doučiť školské učivá z niekoľkých mesiacov. O materiály na učenie bolo vždy postarané a celkovo veľmi dobre sa mi spolupracovalo :)

Peter H.

Peter H.

Neoverená referencia

Som veľmi rád že som si vybral práve doručovateľku Lenku, ktorá mi pomohla rýchlo dohnať moje nedostatky v učive a len vďaka nej som úspešne zvládol skúšky. Rýchle jednanie, prístup, snaha pomôcť ako sa dá, užitočné materiály, flexibilita.... za mňa len spokojnosť, vrelo doporučujem :)

Vanesa P.

Vanesa P.

Neoverená referencia

Som maximálne spokojná, bola vždy pripravená na hodinu, dokázala sa prispôsobiť, veľmi dobre vysvetľuje danú látku a pomáha aj s materiálmi. Na základe jej hodín a jej pomoci ma vzali na vysokú školu veterinu takže odporúčam každému kto potrebuje pomoc s prípravou na akúkoľvek vysokú školu. :)

Michal A.

Michal A.

Neoverená referencia

Je vidno že má dar na učenie, super prístup

Fotky a certifikáty