Katarína R.

Mgr. Katarína R.

Odpovedá do 24 hodín, na 60% správ
60% 24 hod

Katarína R.

Doučím NEMČINU (úrovne A1 - B2) a SLOVENČINU - SŠ

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Som absolventkou študijného odboru prekladateľstvo a tlmočníctvo - nemecký a slovenský jazyk. Svoje magisterské štúdium som ukončila v roku 2016 na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici.

NEMČINU doučujem od roku 2014, kedy som ešte počas štúdia venovala svoj čas študentom, ktorí potrebovali s nemčinou pomôcť - či už potrebovali nemčinu do budúceho zamestnania alebo sa v nej chceli zdokonaliť vo vlastnom záujme. Vždy ma poteší, keď môžem niekoho naučiť niečo nové, čo ďalej ocení a zužitkuje.

Čas, trvanie a obsah (gramatika, konverzácia, príprava na maturitu) doučovania je podľa vzájomnej dohody. Možné sú aj soboty a prázdniny. Na výber ponúkam 60- a 90-minútové hodiny. Momentánne však doučovanie realizujem len online-formou. Ak by online-hodiny nevyhovovali, možné je aj dopisovať si mailom.

Okrem nemčiny doučujem a pripravujem STREDOŠKOLÁKOV na maturitu z predmetu SLOVENSKÝ JAZYK a LITERATÚRA.

Vyhotovujem aj neúradné preklady z nemčiny a poskytujem tiež jazykové korektúry textov.

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Tomáš R.

Tomáš R.

Neoverená referencia

Aj keď mi jazyky veľmi nejdú, na nemčinu s Katkou som sa vždy veľmi tešil. S jej výkladom som bol veľmi spokojný a ľahko som pochopil každú preberanú tému. Nemecký jazyk ovláda perfektne a veľmi dobre mi vedela vysvetliť gramatiku. Je trpezlivá a veľmi dobre vysvetľuje. Vrelo ju odporúčam každému. :-)

Martina G.

Martina G.

Neoverená referencia

Katka je veľmi zodpovedná a priateľská. Nemčinu má na vysokej úrovni. Hodiny prispôsobuje potrebám klienta. S jej hodinami som bola veľmi spokojná.

Zlatica V.

Zlatica V.

Neoverená referencia

S Katkou som absolvovala individuálny kurz nemčiny. Ústretová lektorka, ktorá sa mi maximálne snažila prispôsobiť časovo aj tempom výučby. Dúfam, že budem mať v budúcnosti ešte príležitosť absolvovať s Katkou ďalší kurz.

Anna K.

Anna K.

Neoverená referencia

Katka je super učiteľka aj slovenciny aj nemciny. Jej trpezlivost nema hranice klobuk dole.Ked ucitelku tak len Katku. Odporucam pre vsetky vekove skupiny.