Barbora L.

Barbora L.

Odpovedá v priemere do 48 hodín.
48 hod

Barbora L.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som absolventka Fakulty matematiky, fyziky a informatiky (odbor ekonomická a finančná matematika), mám skúsenosti s doučovaním matematiky formou, akou sa dohodneme so študentom. Momentálne pracujem ako aktuár/poistný matematik v poisťovni.


Takisto som schopná doučiť angličtinu (mám štátnice C2, vysvedčenie priložené dolu), či už gramatiku alebo konverzáciu. Absolvovala som aj niekoľko rôzne zameraných dlhodobých pobytov po Európe, kde komunikačný jazyk bola práve angličtina.

Čo sa týka matematiky, doučujem ZŠ, SŠ (10€/hod) a potom VŠ 1.-2. ročník. (11€/hod).

Vrámci vysokých škôl som doučovala mnoho študentov Ekonomickej univerzity a Fakulty manazmentu UK, ktorí úspešne spravili prijímačky, zápočty a skúšky.

Doučujem aj skupiny - cena na osobu je potom samozrejme znížená (9€/hod pre dvoch, a 7€/hod pri troch študentoch).

Angličtina 10€/hod.

Mam skusenosti aj s doucovanim matematiky cez Skype.


Teším sa na Vás! :)

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Miška P.

Miška P.

Neoverená referencia

K Baške chodím vždy veľmi rada, pripravuje ma na vysokú školu a nemá problém hocičo vysvetliť. Som veľmi spokojná a matematike oveľa viac rozumiem odkedy k nej chodím. Určite odporúčam.

Soňa M.

Soňa M.

Neoverená referencia

Chodím k Baške na doučovanie matematiky, pripravuje ma na prijímačky na VŠ Ekonomickú. Som s ňou veľmi spokojná, je trpezlivá, vysvetľuje veľmi dobre. Odporúčam aj ostatným.

Lenka F.

Lenka F.

Neoverená referencia

Barborka doucuje moju dceru matematiku...vsetkym ju odporucam....je velmi mila..ochotna a dcera je velmi spokojna ako jej dokaze Barborka vsetko trpezlivo vysvetlit....vydime zlepsenie v skole ...Barborka dakujem

Natália R.

Natália R.

Neoverená referencia

Chodila som k Baške na doučovanie VŠ matematiky z ktorej som mala naozaj chaos. Matiku mi veľmi dobre vysvetlila, ukázala tipy a triky ako čo ľahšie a rýchlejšie rátať. Vedela sa mi vždy prispôsobiť časovo, bola veľmi trpezlivá a zaujímala sa aj o moje výsledky zo zápočtov a skúšky (ktorú som úspešne zvládla). Tak ešte raz ďakujem Barborka ;) a môžem len vrelo odpočit.

Zuzana F.

Zuzana F.

Neoverená referencia

Ja som k Barborke chodila na doucovanie VS matiky. Vie skvelo vysvetlit, je trpezliva a vzdy sa mi s terminom vedela prisposobit. Zaujimala sa aj o moje vysledky. Taktiez mi velmi pomohla s prekladom textu k projektu z anglictiny. Som rada, ze som na nu natrafila a za ochotu dakujem. Odporucam aj ostatnym.

Fotky a certifikáty