Adriana M.

Adriana M.

Odpovedá do 13 hodín, na 20% správ
20% 13 hod

Adriana M.

Learn English via Skype

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

Hello, volám sa Adriana! Už ako malá som rada navštevovala triedu mojej mamy, ktorá mi ukázala, že každý študent má veľký potenciál. Preto som sa rozhodla nasledovať moju vášeň a strávila som 3 roky v Kostarike, aby som si splnila môj sen stať sa lektorkou.
Po príchode do Kostariky som pracovala v materskej škôlke v San Jose, kde som učila angličtinu deti. O pár mesiacov neskôr som získala TEFL certifikát v angličtine v Medzinárodnej akadémii TEFL v Barbe, Heredia a absolvovala som aj C2 medzinárodný certifikát vo Švajčiarsku. Mám dvojročnú skúsenosť s vyučovaním tínedžerov a dospelých. Momentálne sa nachádzam v Poprade, kde vyučujem angličtinu cez Skype.
Keď učím angličtinu, jedným z najdôležitejších vecí pre mňa je vytvoriť zábavné a ľahké prostredie, kde sa každý cíti pohodlne. Vždy sa pokúšam rozdeliť lekciu na gramatickú časť, novú slovnú zásobu, počúvanie, čítanie, ale čo je najdôležitejšie, vždy sa snažím motivovať mojich študentov, aby hovorili čo najviac a praktizovali to, čo sme sa doteraz naučili. Opakovanie je tiež veľmi dôležité.