Marián H.

Mgr. Marián H.

Odpovedá do 10 hodín, na 71% správ
71% 10 hod
Prijíma študentov

Marián H.

Prijíma študentov

Ide to aj s radosťou

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som človek, ktorý má radosť z toho, keď stretne nových príjemných ľudí a môžeme sa vzájomne od seba naučiť množstvo zaujímavých a potrebných vecí. Čiže doučovania so mnou nie sú o tom, že len ja niečo učím a druhá strana si ma príde vypočuť, ale je to skôr o vzájomnom dialógu a spoznávaní kde je priestor na zlepšenie podľa individuálnych potrieb a záujmov. Zastávam názor, že každý dokáže prelúskať aj tie najproblémovejšie oriešky, len možno doteraz nemal správny luskáčik ;)

Nemyslím si, že ľudí baví čítať dlhé eseje o tom, kde som sa naučil po anglicky a podobne, tak aspoň v skratke uvediem, že mám všestranné skúsenosti s výučbou na Slovensku, ale taktiež aj v zahraniči, od maličkých detí až po seniorov, či už individuálne alebo vo firmách. Som vyštudovaný učiteľ angličtiny a dejepisu na UKF v Nitre. Takže nie som vysokoškolák čo to má ako brigádu, ale som človek čo sa tomu profesionálne venuje. Treba skúsiť.

V prípade, že som Vás oslovil, neváhajte ma kontaktovať.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Silvia M.

Silvia M.

Neoverená referencia

Chodím k pánovi Hodošimu už 3 roky na doučovanie Anglického jazyka a som nadmieru spokojná. Je veľmi dôsledný a výborný učiteľ. Jeho prirodzené vystupovanie a radosť s akou prezentuje tento jazyk ma podnietilo k tomu, aby som sa Angličtine ešte viac venovala. Má skvelé vedomosti a vie podať danú problematiku zaujímavou formou. Odporúčam každému kto sa chce zdokonaliť v Angličtine.

Fotky a certifikáty