Magdaléna P.

Magdaléna P.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Magdaléna P.

Prijíma študentov

Dlhorocne skusenosti s doucovanim

Cena Od 13 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Učiteľka biológie a chémie s pedagogickou praxou a praxou s doučovaním ponúka kvalitné doučovanie základoškolskej a stredoškolskej, prípadne vysokoškolskej chémie - vysvetlenie učiva, príprava na maturitu/ prijímacie pohovory či na písomky, testy, pomoc s domácimi úlohami... V prípade záujmu môžem pre lepšie zapamätanie učiva vypracovať pracovné listy či pripraviť cvičenia formou rôznych hier.
Vyštudovala som učiteľstvo biológie a chémie na Prírodovedeckej fakulte UK a mám doktorát z anorganickej chémie na Slovenskej akadémii vied. Pracovala som aj na univerzite v USA, takže môžem doučovať aj v anglickom jazyku.
Cena zacina od 13 eur za 60 minut.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

13 € / 60 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Laura S.

Laura S.

Neoverená referencia

Pani Magdalénka mi veľmi pomohla s maturantskou chémiou, naozaj milý prístup, trpezlivosť a jednoduché vysvetľovanie. Pochopila som všetko v com som predtým mala úplný zmätok. Odporúčam a ďakujem ;)

Gabika M.

Gabika M.

Neoverená referencia

Veľmi oceňujem milý a ochotný prístup pani Magdalény, veľmi mi pomohla s prípravou na prijímačky na medicínu, určite jej doučovanie odporúčam každému, kdo má akýkoľvek problém s chémiou.

Rebecca F.

Rebecca F.

Neoverená referencia

Pani Magdaléna veľmi dobre vysvetľuje učivo. Všetko dobre rozumiem a som veľmi spokojná. Odporúčam každému.

Andrea S.

Andrea S.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná s doučovaním prostredníctvom p. Magdalénky. Dcéra bola výborne pripravená na písomku z chémie. Veľké ďakujeme!

Sára R.

Sára R.

Neoverená referencia

Pani Magdaléna je veľmi zlatá a naozaj mi vie všetko podrobne vysvetliť. Pokojne sa jej pýtam na hocijaké nezrovnalosti v učive, ktoré mám a vždy mi ochotne odpovie. Som veľmi spokojná.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky