Zuzana L.

Zuzana L.

Odpovedá do 14 hodín, na 80% správ
80% 14 hod

Zuzana L.

doučovanie nemčiny Žilina_skype

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte,

volám sa Zuzana a doučovaniu nemeckého jazyka sa venujem už viac ako 6 rokov.
Mám certifikát z Geothe Institut-u, ktorý som si urobila v nemeckom Mníchove.
Obaja moji rodičia boli učitelia a ja hoci sa profesionálne venujem inému oboru, učím veľmi rada.
Učím osobne alebo cez Skype, začiatočníkov ale aj pokročilých. Metodicky rozdeľujem hodinu na pochopenie textu, rozvíjaniu slovnej zásoby, gramatickú časť a samozrejme konverzáciu.
Každý žiak má u mňa prvú hodinu bez poplatku, zadarmo. Chcem aby si ľudia vedeli urobiť najprv predstavu o mojom spôsobe doučovania a slobodne sa rozhodli, či im vyhovuje alebo nie.
Veľmi rada spoznávam nových ľudí a teší ma pokrok každého z nich.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Simona C.

Simona C.

Neoverená referencia

Zuzka je perfektná učiteľka! Látku vie výborne vysvetliť, takže učenie ide samo. Má obrovskú trpezlivosť a je veľmi ohladuplná. Môžem len a len odporučiť každému kto sa chce naučiť nemecký jazyk. A Zuzi ďakujem Ti za všetko!.

Mišo Ď.

Mišo Ď.

Neoverená referencia

Skúsené dievča s ktorým sa učí ľahko a uvoľnene. Zuzka je aj ústretová a časovo prispôsobivá čo je dnes vzácne. Vidíme sa na ďalšej hodine :)

Ivana K.

Ivana K.

Neoverená referencia

Zuzanu navštevujem už viacero rokov a každá jedna hodina je pre mňa prínosom. Na každej hodine preberáme nielen nové učivo, ale Zuzka pripraví aj zaujímavú tému v rámci konverzácie a to všetko pri popíjaní kávy alebo čajíku :). Ak čakáte od doučujúceho dynamickosť, pútavosť a profesionalitu, tak Zuzka je správna voľba.

Veronika B.

Veronika B.

Neoverená referencia

Zuzka mi pomohla získať opäť sebavedomie v hovorení po nemecky. Pomohla mi odborne ako aj z prežitých životných situácií :). Každá hodina bola plne využitá. Ďakujem veľmi pekne za odbornosť a celkový prístup. Vrelo odporúčam :)

Barbora R.

Barbora R.

Neoverená referencia

Zuzana je uzasna doucovatelka s obrovskou trpezlivostou a dobrym pristupom. Dokaze aj z uplneho zaciatocnika vytvorit nemecky hovoriaceho. Jej hodiny boli energicke zaujimave a vela som si z nich odniesla. Odporucam kazdemu. A dakujem

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Zuzana L.

Pomoc s úlohou s Nemčiny

Dobrý deň potrebovala by som pomôcť s úlohou z nemčiny. Nikdy mi nemčina nešla , a za zdrav. Stav som vymeškala dosť hodín čo sa týka nemčiny. Ak by tu niekto bol kto chápe tomuto a poradil by mi s tým , bola by som ozaj vďačná Setze folgende Sätze ins Perfekt - dajte vety do perfekta: Er bringt…