Michal V. Overená identita

Michal V.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Michal V.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Online doučovanie angličtiny, prírodných vied, a štatistiky od donkotranta z University of Cambridge pre všetky úrovne štúdia!

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

O mne:
Som PhD študent molekulárnej virológie na University of Cambridge. Mám vášeň pre vedecký výskum a rád by som svoje znalosti a skúsenosti zdieľal s inými študentmi.

Doučovacie predmety:
Angličtina: Ako takmer rodilý hovoriaci môžem pomôcť so zlepšením anglických jazykových zručností. Od gramatiky po konverzáciu, rád sa prispôsobím potrebám študenta.
Prirodzené vedy: Mám hlboké znalosti v oblasti molekulárnej virológie, takže môžem pomôcť s biológiou, mikrobiológiou, genetikou a inými prírodovednými predmetmi.
Štatistika: Ako výskumník pracujem s dátami a štatistikou. Pomôžem s pochopením štatistických metód a analýzou dát.

Metódy doučovania:
Online doučovanie: Môžeme sa stretnúť cez videohovor a pracovať spolu na konkrétnych témach.
Praktické príklady: Použijeme reálne príklady a úlohy na zdokonalenie pochopenia.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať!

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Prvotná konzultácia kde sa dohodne frekvencia, cena, a očakávania a nadchádzajúcom doučovaní. Hlavne využívaná ako prvý kontakt so študentmi.

Zadarmo / 30 min
Jednoduchá lekcia

Lekcie vyžadujujúce si malú prípravu, ako napríklad anglická konverzácia; odborná konzultácia; alebo lekcie predmetov základnej školy, alebo nižších ročníkov strednej školy.

12 € / 60 min
Štandardná lekcia

Lekcie ktoré si vyžadujú väčšiu prípravu, ako napríklad vysvetlenie predmetov a príkladov na posledných ročníkov strednej školy, a prvých ročníkov vysokej školy.

15 € / 60 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Damián Š.

Damián Š.

Neoverená referencia

Ja som bol s Michalom a jeho celkovým prístupom veľmi spokojný. Pomohol mi štatisticky spracovať výskum k mojej bakalárskej práci a vytvoriť interpretácie k výskumným zisteniam a navyše obohatil moje štatistické znalosti navyše tých, ktoré som už vedel. Odporúčam.

Martina P.

Martina P.

Neoverená referencia

Michal je velmi ochotny, pomohol mi statisticky spracovat vysledky dotazniku, dal mi aj niekolko tipov a vsetko co robil dokladne vysvetlil, takze som sa aj vela priucila. Naozaj sa snazil pomoct, neslo mu len o zarobok, co kvitujem najviac. Ak sa chcete priucit, pochopit a mat aj vysledok, napiste mu, odporucam!!! :)

Vanesa P.

Vanesa P.

Neoverená referencia

S doučovaním som bola veľmi spokojná. Hodiny boli vedené na profesionálnej úrovni s priateľským prístupom a trpezlivosťou. Učivo mi bolo vysvetlené zrozumiteľne a jednoducho tak, aby som tomu pochopila. Dohodnutie sa na čase doučovania bolo veľmi jednoduché a flexibilné, v prípade nedostačujúceho času nebol problém s predĺžením hodiny. Vďaka tomuto doučovaniu sa mi podarilo prejsť predmetom ktorým som sama prejsť nevedela.

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Michal V.

Štatistika-psychológia

Dobrý deň, chcem sa opýtať vedel by niekto pomôcť, usmerniť pri riešení výsledkov z dotazníka. Ide o štatistiku v psychológii a ide o konkrétne orientačno-komparačných výskumný dizajn.

Michal V.

Fyzika

Prosim, ako mam vypocitat zadane ulohy?

Michal V.

Akutne

Dobry den! Prosim Vas, potrebovala by som rychle a strucne odpovede k nasledovnym otazkam ( rychle v zavislosti od toho, ze overovacia skuska z nasledovnej temy ma caka uz zajtra a strucna vo forme odpovede k mojim otazkam, ktore mi nie su uplne jasne😉) Keby sme mali porovnat vyznam jednoduchych a…