Peter V.

Peter V.

Odpovedá do 17 hodín, na 50% správ
50% 17 hod
Prijíma študentov

Peter V.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny cez Skype so skúseným a kvalifikovaným lektorom.

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, víkend

Popis

Ahojte, volám sa Peter. Som z Trenčína ale dlhé roky som žil vo Veľkej Británii kde som získal aj vysokoškolské vzdelanie v odbore "Lingvistika a učiteľstvo anglického jazyka". Mám deväťročnú prax vo vyučovaní anglického jazyka v štyroch rôznych krajinách. Vyučoval som dva roky na Slovensku na jazykovej škole v Trenčíne, v Anglicku na letných kempoch, tri a pol roka na univerzite v Číne a momentálne žijem vo Vietname.

Vzhľadom k tomu že som dlhodobo v zahraničí, tak hodiny ponúkam jedine cez Skype alebo Google Meet. Najlepši čas v pracovný deň premňa je medzi 10:00 až 16:00 alebo víkendy. Doučujem všetky vekové kategórie a úrovňe. Venujem sa všeobecnej angličtine, komunikatívnej angličtine, obchodnej angličtine, príprave na pohovor v angličtine či pomoc pri napísaní CV v angličtine. Mojím hlavným zámerom je zlepšiť študentovu komunikáciu v angličtine a odbúrať stres pri komunikácii s čím má veľa študentov problém.

Medzi moje záľuby patria šport, cestovanie, dobrý film a spánok :-)

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať a dohodneme sa na prvej hodine.

Peter

Typy lekcií

Štandardná lekcia (možnosť zakúpenia balíka 10/20 ci 30 hodín so zľavou 10 percent).

Cennik: Communicative English- 18 EUR/ 60 MINS General English (ALL FOUR SKILLS- 20 EUR/60 MINS Business English- 20 EUR/60 MINS Interview Preparation & CV Proofreading - 20 EUR/ 60MINS

18 € / 60 min