Viktor V.

Viktor V.

Odpovedá v priemere do 16 hodín.
16 hod

Viktor V.

Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Ponúkam doučovanie anglického jazyka od úplných začiatočníkov po úroveň C1. Mám spravený certifikát CAE na úrovni C1 z všeobecnej angličtiny. V angličtine som aj študoval v Holandsku na univerzite, vo Veľkej Británii som už bol aj viackrát pracovať. Anglicky hovorím plynule. Doučím/ naučím aj malé deti, školákov na monitory aj na maturity z angličtiny, precvičenie konverzácie, písania vo formálnej i neformálnej angličtine. Doučujem niečo cez 2 roky.
Bývam momentálne v Brne, kde študujem, ale často sa vyskytujem aj v okolí Bratislavy, kde bývam. Môžem doučovať počas týždna aj cez víkend, všetko je na dohode.
Cena 6 eur /hod, prípadne dohodou.

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Angel K.

Angel K.

Neoverená referencia

dakujem Viktorovi za doučovanie mojho syna

Jozef V.

Jozef V.

Neoverená referencia

Viktor mi pomohol s prípravou na môj IELTS certifikát z anglického jazyka. Aj keď jazyky nikdy nebola moja silná stránka, zvládol som to. Pomohol mi rozrozprávať sa, s čím som mal asi najhoršie problémy. Časté konverzácie vždy dopredu naplánované Viktorom boli presne to, čo som potreboval. Pomohol mi avšak zlepšiť sa aj v písaní na záverečnú skúšku. Je veľmi ochotný a preto ho môžem len odporúčať.

Noro S.

Noro S.

Neoverená referencia

Veľmi mi pomohol s prípravou na maturitu z angličtiny. S gramatikou a časovaním som mal vždy problémy, ale s Viktorom som tomu konečne porozumel.

Johny B.

Johny B.

Neoverená referencia

Doučoval moje dedi na angličtinu 3 mesiace. Odkedy ich doučoval, známky sa im rapídne zlepšili a postupne sa naučili osvojovať si učebný materiál sami. Teraz v anglickom jazyku v škole excelujú a nie je potrebné ich už doučovať. Je to príjemný, komunikatívny a skúsený mladík! Odporúčam jeho služby.

Miriam B.

Miriam B.

Neoverená referencia

par krat ma doucoval na test....vrelo odporucam :)