Matúš M.

Matúš M.

Prijíma študentov

Matúš M.

Prijíma študentov

Učím jazyky zábavnou formou pomocou gramatických hier a konverzácie.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Zodpovedané otázky

Popis

ANGLIČTINA
Hello! How are you? Doučujem angličtinu pre žiakov prvého stupňa ZŠ a žiakov 5. a 6. ročníka. Angličtinu vyučujem formou hier a komunikácie, ale taktiež vysvetlím rôzne zaujímavosti z gramatiky.

GEOGRAFIA
Geografia nám pomáha pochopiť svet. Ja ťa ju veľmi rád naučím. Ak máš problém naučiť sa hlavné mestá, súradnice, štáty, názvy miest, tak ja ti ukážem, že to až také ťažké byť nemusí.

ČEŠTINA PRE SLOVÁKOV
Ahoj! Chceš študovať jazyk, ktorý je najviac blízky slovenčine a je to pre Slovákov najľahší jazyk na učenie, pri ktorom už za pár hodín budeš môcť rozprávať a písať?
Chceš spoznať jednu z najstarších kultúr Európy a ponoriť sa do diel medzinárodnej českej literatúry?
Chceš ísť študovať na české univerzity, ktoré patria medzi najlepšie? Chceš navštíviť Prahu, metropolu, ktorá má vyše 3 milióny obyvateľov a patrí medzi 5 najkrajších a najnavštevovanejších miest Európy? Chceš navštíviť Brno, Česky Krumlov, Adršpaské skály, České Švýcarsko alebo iné pamiatky? Chceš ísť do Česka pracovať a precvičiť si konverzáciu? Chceš lepšie porozumieť českým slovám, ktoré sú odlišné v slovenčine alebo si najisť nových českých priateľov?
Ak si si aspoň raz odpovedal áno, tak poď so mnou študovať češtinu.


SLOVAK FOR FOREIGNERS
Hi! Do you want to visit Bratislava and get to know its breathtaking architecture? Sailing on Europe's largest river (Danube)? Skiing or just hiking in the Tatras? You are having trouble talking and want to practice your conversation? Get to know the beauties of Slovak nature and castles, which are visited by millions of people from all over the world every year? Or do you just want to learn a new language and understand Slovaks and make new friends?
If you answered yes to at least one question, come with me to learn Slovak.


CZECH FOR FOREIGNERS
Hi! Do you want to get to know one of the oldest cultures in Europe and immerse yourself in the works of Czech literature from which the word robot also comes?
Do you want to study at Czech universities, which are among the best? Do you want to visit Prague, a metropolis that has more than 3 million inhabitants and is one of the 5 most beautiful and most visited cities in Europe? Do you want to visit Brno, Česky Krumlov, Adršpaské skály, Bohemian Switzerland or other sights? Do you want to go to the Czech Republic to work and practice a conversation? Or do you want to make new Czech friends?
If you answered yes at least once, come study Czech with me.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Matúš M.

?

Dobry den, prosím potebujem pomoct s touto otazkou: V ktorom meste na Islande je počet obyvateľov v celom štáte toľko, koľko naše Košice? Dakujem

Matúš M.

geografia

Dobrý deň, chcem sa opýtať: 1. ktoré štáty sú v Európe, ale nie sú v Európskej únii? (aspoň 5) 2. Čo znamená skratka EMÚ, a ktoré štáty tam patria? Ďakujem